Meghalt Keith Urban édesapja

Forrás: AFP/Mark Davis -
halál Nicole Kidman rákbetegség Keith Urban édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas küzdelem után elhunyt Nicole Kidman apósa, Robert Urban.

Hivatalos közleményben köszönte meg Keith Urban a rajongóinak a sok támogatást, amit kapott a családja édesapja, Robert halála miatt.

Forrás: AFP/Mark Davis
Felesége megölésével vádolnak egy 78 éves férfithttp://www.life.hu/news/20151201-egy-78-eves-ferfit-felesege-meggyilkolasaval-vadoljak.htmlJelenleg házi őrizetben van az a férfi, aki halmaji otthonukban egy vascsővel olyan súlyosan bántalmazta a feleségét, hogy a nő a helyszínen meghalt. News--Reeva Steenkamp édesanyja: „Oscar Pistorius meg fog fizetni ezért a bűnéért"http://www.life.hu/news/20151204-oscar-pistorius-lelott-baratnojenek-edesanyja-megszolalt-a-paralimpikon-elitelese-utan.htmlA paralimpikon lelőtt exbarátnőjének édesanyja, June Steenkamp megkönnyebbült, hogy lánya nem a semmiért veszítette életét. NewsAFPKávé, csoki és narancs: Hamarosan el kell búcsúznunk tőlük?http://www.life.hu/news/20151204-a-klimavaltozas-miatt-nehezebb-lesz-kavehoz-narancshoz-es-bananhoz-jutni-a-jovoben.htmlA Természetvédelmi Világalap legfrissebb jelentése szerint hamarosan minden fogyasztó érezni fogja majd a klímaváltozás hatásait. News--Keményen összeszólalkozott Chrissy Teigen és Donald Trumphttp://www.life.hu/news/20151201-chrissy-teigen-modell-es-donald-trump-uzletember-twitteren-osszeszolalkozott-egymassal.htmlEgyre valószínűbb, hogy Chrissy Teigen nem Donald Trumpra fog szavazni a soron következő amerikai elnökválasztáson. NewsAFPMegható! Így emlékeztek barátai a 2 éve elhunyt Paul Walkerrehttp://www.life.hu/news/20151202-igy-emlekezett-vin-diesel-es-tyrese-gibson-az-elhunyt-paul-walker-szineszre.htmlTyrese Gibson és Vin Diesel is megemlékezett a tragikus körülmények között elhunyt színészre. NewsOrigoKiforgatta vagyonából, elhagyta, majd beperelte felesége a hadirokkant katonáthttp://www.life.hu/news/20151202-simon-vaughan-hadirokkant-katonat-kiforgatta-vagyonabol-elhagyta-majd-beperelte-felesege.htmlBár végül Simon Vaughannak kedvezett a bíróság ítélete, a férfi édesanyja, Lynne továbbra is aggódik fiáért. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.