Óriáspandát mentettek ki a vadonból

Forrás: AFP/Chimelong Group -
betegség menhely Szecsuán óriáspanda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves náthás, tüdőfertőzéstől legyengült hímet, akit Szecsuánban a vadonból mentettek ki, jelenleg menhelyen ápolják. 

A legyengült állat egy vízmosásban hevert, mikor november 30-án rátaláltak. Kiderült, hogy megfázott, és fertőzés támadta meg a tüdejét. Bár 16 évesen már idősnek számít, a pandakutató központ állatorvosa, Vang Cseng-tung szerint az egészségi állapota egyébként nem rossz. A szája és az orra is sebes volt, az orvosok szerint valószínűleg összeverekedhetett más állatokkal - írja az Origo.

Forrás: AFP/Chimelong Group
Először tért vissza Párizsba a terrortámadás után az Eagles Of Death Metalhttp://www.life.hu/news/20151207-az-eagles-of-death-metal-a-parizsi-terrortamadas-utan-eloszor-tert-vissza-parizsba.htmlA Bataclanban történt vérengzés után pár héttel újra a francia fővárosban van a kaliforniai banda. NewsOrigoTömegsírban a Mexikóban megölt magyar nő teste: A család tehetetlen!http://www.life.hu/news/20151206-tomegsirban-maradhat-a-mexikoban-megolt-magyar-no-galajda-erzsebet-teste.htmlNem tudják örök nyugalomra helyezni a Mexikóban kegyetlenül meggyilkolt Galajda Erzsébetet, mivel végleges azonosításához DNS-minta kellene. NewsOrigoMeghalt Tirolban egy magyar fiatal: Autójával együtt egy folyóba zuhanthttp://www.life.hu/news/20151206-meghalt-tirolban-egy-magyar-fiatal-autojaval-egyutt-egy-folyoba-esett-zuhant.htmlMeghalt Ausztriában egy magyar fiatal vasárnapra virradóra: autójával együtt folyóba esett a Tirol tartomány északkeleti részén fekvő Kitzbühel járásban.NewsThinkstockElképesztő! Ez volt David Beckham első járgánya: Fotó!http://www.life.hu/news/20151205-david-beckham-elso-autojat-egy1994-es-evjaratu-volkswagen-golf-arvereznek-el.htmlA 40 éves exfocista árverésen válik meg az első saját autójától, egy 1994-es Volkswagentől.NewsAFPEnnél a videónál ma nem találsz meghatóbbat! Így várják haza a kutyák a gazdijukat!http://www.life.hu/news/20151204-video-arrol-hogyan-varjak-haza-a-kutyak-a-gazdijukat.htmlEgy külföldi ingatlaniroda készítette el a hihetetlenül megható reklámfilmet a kutya és az ember barátságáról. NewsThinkstockElképesztő fotó! Így szoptatja a mókust egy fiatal nő http://www.life.hu/news/20151204-ilyet-meg-nem-lattal-mokust-szoptat-az-amazonas-videken-elo-no-foto.htmlA dél-amerikai Amazonas vidékén élő törzsek közül még sokan olyan nomád körülmények között élnek, ami a mai 21. századi civilizáció számára szinte felfoghatatlan. Itt előfordulhat, hogy ember táplál állatot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.