Így néz ki belülről, amikor lezuhan egy repülőgép: Videó!

zuhanás repülőgép repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kurt Steinbruch öt társával az amerikai New Yersey államban lévő Sussexből szállt fel egy Cessna 210-es gépen. Mindannyian tapasztalt ejtőernyősök voltak, és újabb ugrásra készültek. Gépük azonban nem sokkal a felszállás után elromlott.

A repülőgép azonban nem sokkal a felszállás után meghibásodott, ezért a pilóta egy közeli szántóföldön próbált meg leszállni. A kényszerleszállás során a gép futóműve leszakadt,

a repülő pedig megpördült, és a tetején állt meg.

Szerencsére a Cessna nem gyulladt ki, így mindannyian megúszták a balesetet. Egyedül a GoPro kamerájával felvételt készítő Steinbruch-nak ficamodott ki a bokája.

A baleset egy éve történt, a felvételt most tette fel az internetre Steinbruch. A vizsgálat megállapította, hogy a meghibásodás a motor egyik hengerében történt, amit nem vettek észre az éves átvizsgálása során - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.