Íme a felvétel, amit Prince évek óta rejtegetett

Forrás: Origo -
vita Prince Radiohead
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét éve húzódó fékezett habzású vita ért véget azzal, hogy valaki végre feltöltötte a Youtube-ra, ahogy a Prince a 2008-as Coachellán eljátssza a Radiohead Creepjét.
Forrás: Origo

A dalszerző-énekes ugyanis minden verziót letiltatott a videómegosztóról. Amikor viszont Thom Yorke-nak, a Radiohead frontemberének egy interjúban feltették a kérdést, hogy mit szól mindehhez, ő persze meghökkent a dolgon. "Tényleg letiltotta? Hát, mondják meg neki, hogy ne tiltsa le. Ez, ez a mi számunk" - reagált állítólag meglepődve.

Október vége óta viszont újra meghallgató Prince feldolgozása, ami sokak szerint vetekszik az eredeti dallal. A videó linkjét maga Prince osztotta meg nemrég a Twitterén, ennek köszönhető kapta most fel a dolgot a média. Még az sem elképzelhetetlen, hogy a videót is ő maga töltötte fel. Bárhogy is történt, a videó alatti megjegyzés mindenképpen viccesre sikerült. "A szerzői jogok a Radioheadhez tartoznak, a dal eredeti szerzőihez, akik a fenti megjegyzésükkel engedélyezték, hogy feltöltsem" - olvasható a passzív-agresszív szöveg - derül ki az Origo cikkéből.

"Gondolom a rajongók szeretni fogják" - George Lucas nem dicsérte túl az új Star Wars-filmethttp://www.life.hu/news/20151208-george-lucas-nem-dicserte-halalra-az-uj-star-wars-filmet.htmlAhogy arról korábban az Origo beszámolt, George Lucas végre megnézte a Star Wars: Az ébredő Erő-t, és a Lucasfilm elnöke szerint "tökre tetszett neki". A sorozat atyja vasárnap este konkrétan meg is szólalt az új filmmel kapcsolatban, és ennél diplomatikusabb véleményt nehezen fogalmazhatott meg volna. News--Így néz ki belülről, amikor lezuhan egy repülőgép: Videó!http://www.life.hu/news/20151208-igy-nez-ki-belulrol-amikor-lezuhan-egy-cessna-210-es-repulogep.htmlKurt Steinbruch öt társával az amerikai New Yersey államban lévő Sussexből szállt fel egy Cessna 210-es gépen. Mindannyian tapasztalt ejtőernyősök voltak, és újabb ugrásra készültek. Gépük azonban nem sokkal a felszállás után elromlott.NewsOrigoJövőre már 3D-ben is látni lehet, milyen lesz a Városliget új képehttp://www.life.hu/news/20151208--jovore-3d-ben-mar-lathato-lesz-a-varosliget-uj-kepe.htmlA jövő év második felében, a pályázati tervezési rendszer lezárulásával 3D-ben már látni lehet, miként fog festeni a Városliget új képe 2018-2019-ben. News--Megérkezett a francia rendőrséghez az oroszoktól kapott kölyökkutyahttp://www.life.hu/news/20151208-megerkezett-francia-rendorseghez-az-oroszorszagbol-kuldott-kutya.htmlA terroristák és a rendőrök közötti tűzharcban lelőtt Diesel helyett küldte Oroszország a német juhászkutyát, aki hamarosan a francia rendőrség munkáját fogja erősíteni. News--Elhunyt Nádor Ilona fotóművészhttp://www.life.hu/news/20151208-nador-ilona-ismert-fotomuvesz-eletenek-92-eveben-hosszan-tarto-betegseg-utan-elhunyt.htmlÉletének 92. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt az ismert fotóművész - tudatta a család az MTI-vel kedden. NewsOrigoKiderült, mi miatt érzi magát megkülönböztetve Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20151208-vilmos-herceg-ezert-erzi-magat-megkulonboztetve.htmlA trónörököst egy erőszak- és zaklatásellenes workshopon kérdezték meg arról, mi az, amiben különbözik a többiektől, és ezért rosszul érzi magát. Meglepő választ adott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.