A csodálatos Miranda Kerr nem sokat hagy a képzeletre

fehérnemű advent meztelen Miranda Kerr naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orlando Bloom szépséges exfelesége a Love magazin rendhagyó adventi naptárja kedvéért vonaglik és úszkál nagyon hiányos öltözékben.

Miranda Kerrtől már megszokhattuk, hogy alig-ruhában rendezi le a forgatását, egy cipőmárka népszerűsítését, vagy épp a válása utáni búcsúzkodást.

Így talán meg sem lepődünk, hogy egy olyan ünnep alkalmából, mint a karácsony ismét kitett magáért Orlando Bloom gyönyörű modellfelesége. Az egygyerekes anyuka a Love magazin online adventi naptárjában meztelenkedik ízlésesen egy sort – nézd meg alább:

Karácsony alkalmából meztelenkedik Irina Shayk - Forró videó!http://www.life.hu/trend/20151204-irina-shayk-karacsonyi-reklamvideoban-meztelenkedik.htmlA Love magazin videójában Irina Shayk újra bebizonyította, hogy ő a legdögösebb modell a világon. Trend--Miranda Kerr mindent megmutatott – Teljesen pucérra vetkőzött a modellhttp://www.life.hu/intim/20151209-miranda-kerr-meztelenre-vetkozott-az-ausztral-harpers-bazaar-cimlapjan.htmlOrlando Bloom exe ledobta magáról az összes a textilt az ausztrál Harper’s Bazaar címlapján. A 32 éves modell elképesztően fest a fotón. IntimOrigoA 49 éves Vincent Cassel irtó szexi félmeztelenül - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151208-vincent-cassel-felmeztelenul-maszkal-rio-utcain-nagyon-dogos-a-szinesz.htmlA jelenleg agglegényként élő színész Rio de Janeiro utcáján sétálgatott a barátival, amikor pár igazán dögös felvételt készítettek róla. Intim--Két formás popsi jobb, mint egy: Miranda Kerr popóbarátnőjévelhttp://www.life.hu/intim/20150901-miranda-kerr-modell-es-baratnoje-popsit-villantottak-a-tengerparton.htmlA modell legújabb Instagram fotója elég pikánsra sikerült: két formás popsi pózol rajta.Intim--Egy fogadás miatt vetkőzött meztelenre a brazil nő – Fotók!http://www.life.hu/intim/20151209-cintia-vallentim-brazil-modell-meztelenre-vetkozott-amikor-bajnoksagot-nyert-kedvenc-focicsapata.htmlCintia Vallentim betartotta ígéretét: mivel a csapata bajnokságot nyert, ledobta az összes ruháját. Intim--Álomalakra vágysz? Lesd el Miranda Kerr életmódtippjeit!http://www.life.hu/ez-zsir/20150810-miranda-kerr-szupermodell-eletmodja-edzesterve-lesd-el-a-tippjeit.htmlKerek popsi, darázsderék, csodálatos bőr, tónusos izmok - Miranda Kerr egészen biztosan megnyerte a genetikai lottóötöst, de azért tesz a külsejéért, nem is keveset. Tanulj tőle te is!Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.