Friss! Mégsem a bölcsődéből rabolták el a szombathelyi kisfiút

Forrás: Police.hu -
kisfiú Szombathely rendőrség rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a bölcsődei csoportból és nem is az intézmény területéről vitte el francia édesapja a rendőrség által is keresett kétéves magyar kisfiút - mondta Pósfainé Sebestyén Bianka, a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény vezetője szerdán az MTI­-nek.

Az intézményvezető hangsúlyozta: ennek tisztázása a szülők megnyugtatása miatt fontos, mert sokan megijedtek a hír hallatán és aggódnak a gyermekek biztonságáért. Hozzáfűzte: a kisfiú valóban az egyik szombathelyi tagintézményükben bölcsődés.

Varró Leon Bálintot kedd délután rabolták el Szombathelyen Forrás: Police.hu

Ahogyan korábban a Life.hu is megírta, a gyermeket édesapja, Patrick Royer vitte magával, miután szóváltásba keveredett a pici édesanyjával és bántalmazta is őt. A híradásokban szereplő támadás azonban a bölcsődétől távolabb történhetett. A 46 éves férfi kedden 17 óra körül ismeretlen helyre távozott kisfiával, a kétéves Varró Leon Bálinttal, megtalálásukhoz a lakosság segítségét kéri a rendőrség. Az apa 185 centiméter magas, vörös hajú, vörös szakállú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.