Így örül az orangután a bűvésztrükknek - Vicces videó!

bűvész orángután videó állatkert vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen imádnivaló az a felvétel, amit egy fiatal pár készített a barcelonai állatkertben. 

Az egyik fiatal emberszabásúnak igen vicces napja lehetett, hiszen egész nap ugrándozott és produkálta magát a látogatóknak. Amikor viszont egy fiú odament hozzá, és előadott neki egy bűvésztrükköt, még jobban felvillanyozódott.

Miért sminkeli magát öregnek Katalin hercegné?http://www.life.hu/news/20151210-katalin-hercegne-oregnek-sminkeli-magat.htmlBár Anglia elsőszámú divatikonja kevésszer mondhatja el magáról, hogy melléválaszt, ha stílusról van szó, ezúttal azonban valami nem stimmelt – már ami a sminkjét illeti. News--Meghalt a Mickey Mouse Club egykori oszlopos tagja, Marque Lynche Jr.http://www.life.hu/news/20151209-elhunyt-az-egykori-gyerekszinesz-marque-lynche-jr-halalanak-oka-ismeretlen.htmlA 34 éves színész holttestét a hírek szerint lakótársa találta meg, a hatóságok egyelőre nem közöltek részleteket a halál lehetséges okairól. NewsOrigoFriss! Mégsem a bölcsődéből rabolták el a szombathelyi kisfiút http://www.life.hu/news/20151209-nem-a-bolcsodebol-vittek-el-a-keteves-balintot-az-apa-valoszinuleg-eroszakkal-vitte-el.htmlNem a bölcsődei csoportból és nem is az intézmény területéről vitte el francia édesapja a rendőrség által is keresett kétéves magyar kisfiút - mondta Pósfainé Sebestyén Bianka, a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény vezetője szerdán az MTI­-nek. NewsOrigo"Bocsánatot kérek, ha szükséges" - megszólalt a nemi erőszakkal vádolt James Deen pornószínészhttp://www.life.hu/news/20151209-james-deen-pornoszinesz-eloszor-adott-interjut-megeroszakolos-botranya-ota.htmlGyakorlatilag mindent tagad nemrég adott interjújában a pornóipar Ryan Goslingja, akit összesen 9 nő vádol erőszakkal és szexuális zaklatással. News--Hoppá! Megfejtették Steve Jobs sikerének titkáthttp://www.life.hu/news/20151209-steve-jobs-sikerenek-megfejtettek-a-titkat.htmlMeglepő kijelentést közölt egy új tanulmány arról, hogy miben rejlik a siker titka. News--A csodálatos Miranda Kerr nem sokat hagy a képzeletrehttp://www.life.hu/news/20151209-miranda-kerr-modell-a-love-magazin-adventi-naptarjaban-meztelenkedik.htmlOrlando Bloom szépséges exfelesége a Love magazin rendhagyó adventi naptárja kedvéért vonaglik és úszkál nagyon hiányos öltözékben. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.