hajléktalan rendőrség erőszak Debrecen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy fiatal összevert három hajléktalant Debrecenben. A férfi egy tűzoltóságra menekült be. A tizenéves támadókat elfogták.

Egy nő értesítette a rendőrséget arról, hogy négy fiatal a debreceni Jerikó utcában leütött egy férfit. A járőrök a helyszínen nem találták a sérültet, viszont a bántalmazás nyomait felfedezték.Nem sokkal később a rendőrségre újabb bejelentés érkezett. Kiderült, hogy a férfi, akihez mentőt is hívtak, bement a debreceni tűzoltóság épületébe segítséget kérni.

Forrás: Thinkstock

A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy három hajléktalan férfit bántalmazott a négy fiatal. A rendőrök mindhárom sérülthöz mentőt hívtak, a bántalmazottakat a Kenézy Gyula Kórház traumatológiai osztályára szállították be. A bűncselekmény elkövetésével egy 16 éves és egy 13 éves debreceni fiút, valamint társaikat, egy 18 éves újlétai fiút és egy 12 éves debreceni lányt gyanúsítanak. Őket a Debreceni Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A 16 éves fiút őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását - mondta Demeter Erika rendőrségi szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.