karácsony 2015 szenteste ünnep család karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fa jelenlegi tulajdonosa nagyon büszke nagymamája 1920-ban vásárolt aprócska karácsonyfájára.

Elizabeth Naylor, 1920-ban vette a fát Woolworthsban hogy megünnepelje fia, William első karácsonyát. A kis fa sok viszontagságos évet, költözést, padláson hanyatlást élt meg, mire a család egyik női tagja Kay Ashton megtalálta és feldíszítette. Így a kis karácsonyfa, most második tündöklését éli, hiszen a család csodájára jár.

Forrás: NORTHFOTO
Szörnyű dolog történt a Dr. Csont egyik szereplőjével http://www.life.hu/news/20151211-lebenult-a-dr-csont-egyik-foszereploje-sok-valtozast-jon-a-sorozat-torteneteben.htmlEgy baleset következtében hatalmas változás megy végbe a népszerű sorozat történetében. Csak akkor olvasd tovább, ha nem zavar a spoiler! News--Zuhanyzás közben filmezték kolléganőiket a tengerészekhttp://www.life.hu/news/20151211-zuhanyzas-kozben-filmeztek-kolleganoiket-a-tengereszek.htmlMajdnem egy teljes évig videózták női társaikat zuhanyzás közben a USS Wyoming tengerészei, akik közül többen börtönbe kerültek. News--Tömegkarambol Soroksáron - Lassú a haladás az M5-ös autópályán! http://www.life.hu/news/20151211-sulyos-baleset-soroksaron-reggel-hat-szemelyauto-utkozott-mentoauto-is-erintett.htmlSorozatos karambolok lassították az M5-ös forgalmát: reggel hat személyautó ütközött Soroksáron, a 14-es és a 15-ös kilométerszelvény között - nem messze a Nagybani piactól. NewsMTI/Beliczay LászlóDurva! 32 év börtönt kaphat egy Facebook-lájkérthttp://www.life.hu/news/20151211-thaifoldon-elkovetett-facebookos-felsegsertesert-32-ev-borton-jar.htmlThaiföldön letartóztattak egy férfit, amiért lájkolt és a barátainak továbbküldött egy manipulált fotót a királyról. A drákói felségsértési törvény alapján akár 32 éves börtönbüntetést is kaphat - írja az Origo. NewsThinkstockGyászol a mangavilág! Elhunyt a japán író, Noszaka Akijukihttp://www.life.hu/news/20151210-elhunyt-noszaka-akijuki-japan-regenyiro-a-szentjanosbogarak-sirja-szerzoje.htmlEgy tokiói kórházban szívelégtelenségben hunyt el a 85 éves Noszaka Akijuki japán író, a Szentjánosbogarak sírja című regény szerzője. A díjnyertes könyvből egy nagysikerű háborúellenes anime is készült. News--Meggyilkolták a 26 éves focistát, Arnold Peraltáthttp://www.life.hu/news/20151211-arnold-peralta-a-glasgow-rangers-focistajat-meggyilkoltak-egy-parkoloban.htmlEgy parkolóban lőtték le a Glasgow Rangers játékosát. A rendőrség kizárta a rablást. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.