Mi?! Frank Sinatra meg akarta öltetni Woody Allent?

Forrás: AFP -
gyilkosság rendező Frank Sinatra Woody Allen könyv énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő titkok derültek ki a világhírű rendező The Biography címmel megjelent életrajzi könyvéből. Az író szerint annyira rossz viszont ápolt a két sztár egymással, hogy a gyilkosság gondolata is felmerült.

David Evanier Woody Allen nyolcvanadik születésnapján jelentette meg a könyvét. Ebben azt írja, hogy a konfliktusok egyik fő forrása a szerelem volt, méghozzá Mia Farrow - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

Frank Sinatra mindössze két évig volt Mia Farrow férje, de utána is barátok maradtak. Az író azt állítja, hogy a színésznő segítséget kért az énekestől, amikor akkori férje, Woody Allen viszonyt kezdett nevelt lányukkal, Soon –Yi Previnnel. A fenyegetőzés később annyira elharapódzott, hogy Sinatra a maffiakapcsolatait vetette be, hogy eltegye láb alól Woody Allent.

Szörnyű dolog történt a Dr. Csont egyik szereplőjével http://www.life.hu/news/20151211-lebenult-a-dr-csont-egyik-foszereploje-sok-valtozast-jon-a-sorozat-torteneteben.htmlEgy baleset következtében hatalmas változás megy végbe a népszerű sorozat történetében. Csak akkor olvasd tovább, ha nem zavar a spoiler! News--Madonna párizsi utcazenéléssel emlékezett meg a párizsi áldozatokról http://www.life.hu/news/20151210-madonna-parizsban-enekelt-fiaval-az-aldozatok-emlekeert-harom-dalt-adtak-elo.htmlAz énekesnő három dalt énekelt el 10 éves fiával, majd a békéről, szeretetről beszélt. News--Megmérgeztek nyolc oroszlánt Kenyábanhttp://www.life.hu/news/20151209-megmergezett-oroszlanok-ketto-elpusztult-valoszinuleg-a-tehenhussal-volt-gond.htmlAz elpusztult oroszlánok egyike a 17 éves nőstény, Bibi volt, aki igazi hírességgé vált a hosszú éveken át futó Nagymacska-napló című sorozat révén. A BBC helyszíni forgatócsoportja szerint a nagymacska az oldalán feküdt és habzott a szája, amikor halála előtt rátaláltak. NewsOrigoMagyar siker! Golden Globe-ra jelölték a Saul fiáthttp://www.life.hu/kult/20151210-saul-fia-golden-globe-jeloles-nemes-jeles-laszlo-holokausztfilmje-tarolhat.htmlA legjobb idegen nyelvű film kategóriában kaphat elismerést Nemes Jeles László holokausztfilmje. Az idei díjszezonban szó szerint tartolt a produkció, így minden esélye megvan a végső győzelemre. Kult--Két magyar fotó is bekerült az év legtöbbet lájkolt képei közéhttp://www.life.hu/kult/20151209-magyar-fotosok-munkai-a-vilag-legjobbjai-kozott-mindketto-a-menekultekrol-szol.htmlAz Ap hírügynökség közzé tette az év végi fotóválogatását, melyben a legjobb képek között két magyar fotós munkája is helyett kapott. A műveket a Facebookról, az Instagramról, és a Twitterről gyűjtötték össze. KultOrigoSzörnyű karikatúrák a való életről - Fotók!http://www.life.hu/kult/20151207-karikaturak-a-legnagyobb-tarsadalmi-problemakrol-a-facebook-es-rak-is-koztuk-van.htmlEgy lengyel művész, Sebastian Pytka minél egyszerű, de annál ütősebb rajzokat szeretett volna készíteni, melyek társadalomkritikai céllal készültek. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.