Erzsébet királynő kamera operatőr Fülöp edinburgh-i herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit uralkodónő saját operatőrrel rendelkezik, aki minden hivatalos eseményre követi a királynőt. Peter Wilkinson elárulta, milyenek a mindennapok Erzsébet királynő oldalán.

Peter Wilkinson 50 éve dolgozik operatőrként, és 18 éve követi kamerájával Erzsébet királynő és egyben a brit királyi család minden lépését: ott volt a napon, amikor királynővé koronázták Erzsébetet, és akkor is, amikor megkeresztelték György herceget.

Forrás: AFP/Leon Neal

Wilkinson, akit a brit média egyik legmegbecsültebb személyeként tartanak számon, a Mail Online-on vallott arról, milyenek a mindennapok Erzsébet királynő mellett. „A királynő minden nap dolgozik. A karácsony első napja az egyetlen nap, amikor nem nyitja ki a piros dobozt, amelyben a hivatalos leveleit tartja.

Miért sminkeli magát öregnek Katalin hercegné?http://www.life.hu/news/20151210-katalin-hercegne-oregnek-sminkeli-magat.htmlBár Anglia elsőszámú divatikonja kevésszer mondhatja el magáról, hogy melléválaszt, ha stílusról van szó, ezúttal azonban valami nem stimmelt – már ami a sminkjét illeti. News--Kitüntette Erzsébet királynő a Sherlock sztárját, Benedict Cumberbatchthttp://www.life.hu/news/20151110-benedict-cumberbatch-szineszt-kituntette-erzsebet-kiralyno.htmlA színész felesége a Brit Birodalom Érdemrendje parancsnoki fokozatának kitüntetését vehette át a londoni királyi rezidencián. NewsOrigoA pocakos hercegnők voltak a hét legszebbjei - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151211-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-rihanna-alessandra-ambrosio.htmlA héten láttunk nagyon bájos pocakos hercegnőket, igencsak felturbózott estélyiket és különleges szabású ruhadarabokat. Lássuk, kinek mennyire sikerült hozni a formáját - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPErzsébet megtiltotta Katalinnak, hogy nyilatkozzon - a királyi család tart a kínos szituációktólhttp://www.life.hu/news/20151107-erzsebet-megtiltotta-katalinnak-hogy-nyilatkozzon-a-kiralyi-csalad-tart-a-kinos-szituacioktol.htmlTalán többünknek feltűnt már, hogy Katalin mostanában kínosan kerüli a nyilvánosságot. És ennek meg is van az oka... News--Megható! Letérdelt édesanyja előtt a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151029-khanittha-phasaeng-thai-szepsegkiralyno-leterdelt-edesanyja-elott-koszonetkeppen.htmlKhanittha Phasaeng múlt hónapban nyerte meg Thaiföld egyik szépségversenyét. A 17 éves lány nem mindennapi módon fejezte ki háláját édesanyjának. News--Kiderült, mit tesz Erzsébet királynő, ha a férje előbb hal meg, mint őhttp://www.life.hu/news/20150930-kiderult-mit-tesz-erzsebet-kiralyno-ha-a-ferje-elobb-hal-meg-mint-o.htmlFülöp herceg és Erzsébet királynő már 68 éve házasok. A királynő életében a herceg volt az egyetlen férfi, így nagyon megviselné, ha meghalna. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.