politikai karrier színészet Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapsztárból lett színész saját bevallása szerint szívesen megpróbálkozna a politikai karrierrel.

Meglepő kijelentést tett Will Smith. A világ egyik legbefolyásosabb emberének kikiáltott színész és zenész a CBS Sundaynek adott interjújában mondta el: politikai karriert fontolgat.

Forrás: AFP
Pál Dénes otthagyja az énekesi pályát?http://www.life.hu/sztarok/20150602-pal-denes-a-tv2-the-voice-gyoztesenek-karrierjeben-barmikor-valtozas-lehet.htmlPál Dénes legújabb dala, melyet részben ő írt, az útkeresésről szól. Az énekes szerint ez egy állandó folyamat, ő például középiskolás kora óta énekel, de elképzelhetőnek tartja, hogy öt év múlva már mással fog foglalkozni.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huWill Smith és felesége elárulták a jó házasság titkáthttp://www.life.hu/intim/20151125-will-smith-es-felesege-elarultak-a-jo-hazassag-titkat.htmlA jóképű Will Smith és felesége, Jada már 20 éve együtt vannak jóban-rosszban. A színész elárulta, mi tartja őket ilyen szoros kötelékben. Intim--Pályát módosít Dukai Regina? Új munkakörben bizonyít a dögös modell: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150731-dukai-regina-modell-uj-munkakorben-mutatkozott-be-es-festonek-allt.htmlFestőnek állt a modell, aki egy vicces fotón mutatta meg, milyen amikor neki kell kipingálnia a lakást.TV + Sztárok--Biztos, hogy nem az igazi Will Smith volt a Sztárban sztár színpadán?http://www.life.hu/sztarok/20151025-gaspar-laci-will-smitht-enekelt-a-sztarban-sztarban.htmlGáspár Lacinak még a füle is kettéállt, de nem csak azért, mert gyurmával megoldották a maszkmesterek, de azért is, mert elképesztő mennyiségű szöveget kellett megtanulnia.TV + Sztárok--Pályát módosít George Clooney felesége?http://www.life.hu/sztarok/20150905-george-clooney-valosagshow-t-keszitene-felesegerol-amal-clooneyrol.htmlA színész sztárt faragna ügyvéd-feleségéből: szerinte minden adott hozzá, hogy Amalból valóságshow-hős lehessen.TV + Sztárok--Rajongók, figyelem! Will Smith visszatér a zeneiparbahttp://www.life.hu/kult/20151005-will-smith-szinesz-tiz-ev-utan-visszater-a-zeneiparba.htmlSzinte hihetetlen, de volt idő, amikor a Men in Black sztárja még énekesként bontogatta a szárnyait. A színész 10 év után most újra mikrofont ragad. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.