Megölte, majd 18 éven át rejtegette férje holttestét egy nő

Forrás:South Wales Police/PA -
holttest férfi gyanúsított rejtegetés férj megölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje meggyilkolásával gyanúsítanak egy már elhunyt dél-walesi nőt. A férfi 18 évvel ezelőt tűnt el, holttestét nemrég sikerült beazonosítani.

Leigh Sabine a gyanú szerint megölte, majd műanyag zacskóba tekerte férje holttestét, amelyet 18 éven át rejtegetett nem messze az otthonától - írja a Telegraph. Az asszony azonban már nem fog felelni tettéért: Leigh Sabine 74 évesen, október 30-án hunyt el rákban.

John és Leigh Sabine Forrás: South Wales Police/PA

Tűzoltóként dolgozó férjét, John Sabine-t 1997-ben látták utoljára Dél-Walesben, holttestét nem messze Leigh lakásától, egy kertben találta meg a rendőrség. A férfi személyazonosságát DNS-vizsgálat állapította meg, illetve az is kiderült, hogy erőszakos halált halt.

A rendőrség fő gyanúsítottja John Sabine felesége, ám a pontos okokat, és a holttest elhelyezésének körülményeit még továbbra is vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.