Egy félkezű kisfiú az Instagram legdivatosabb babája

Forrás: NORTHFOTO -
fashion week kisfiú kéz nélkül trendi cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a 14 hónapos Oakley Lynch egy karral született, ezt szinte észre sem venni a róla készült trendi fotókon.

A legcukibb fotómodell tarolt az interneten, és már 15 ezer követővel büszkélkedhet - akár egy igazi sztár. A játék- és ruhagyártók fel is figyeltek a fiú sikereire, és azóta naponta ajándékcsomagokkal halmozzák el. Oakley-nek már 40-nél több cipője, 20 kalapja és 50 ingje van, nem beszélve a plüssjátékokról.

Forrás: NORTHFOTO
Marilyn Monroe utolsó, halála előtt készült fotóihttp://www.life.hu/news/20151214-marilyn-monroe-utolso-halala-elott-keszult-fotoi-elokerultek.htmlBert Stern 3 héttel a szexszimbólum halála előtt készítette az eddig még nem látott felvételeket. NewsOrigoÍgy mondott köszönetet Erzsébet királynő a férfinak, aki 60 éve karácsonyi képeslapot küld nekihttp://www.life.hu/news/20151214-erzsebet-kiralyno-megkoszonte-a-ferfinak-hogy-60-eve-karacsonyi-kepeslapot-kuld-neki.htmlAndrew Simes nagyapja minden év karácsonyán képeslappal lepte meg a brit uralkodónőt. Andrew papája időközben elhunyt, Erzsébet királynő azonban nem felejtette el a kedves gesztust. News--Figyelem! Hét baleset történt kora reggel a fővárosbanhttp://www.life.hu/news/20151214-het-baleset-tortent-kora-reggel-a-fovarosban-csusznak-az-utak.htmlA fővárosban az utak burkolata deres, csúszós. Kora reggel hét baleset is történt az utakon - írja az Origo. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoDecemberi csillaghullás – Érkeznek a Geminidákhttp://www.life.hu/news/20151212-decemberi-csillaghullas-erkezik-a-geminidak-meteorraj.htmlAz előrejelzések szerint hétfő este láthatjuk a legtöbb hullócsillagot, ekkorra tetőzik a Geminidák meteorraj áramlata. NewsBotránnyal végződött egy Ganxsta Zolee és Kartel-koncerthttp://www.life.hu/news/20151212-botrany-egy-ganxsta-zolee-es-kartel-koncerten.htmlEgyelőre nem tudni, pontosan mi történt Ganxstáék koncertjén. A rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást. News--Szakmát vált Will Smith?http://www.life.hu/news/20151212-will-smith-szinesz-szakmat-valthat-politikai-karriert-fontolgat.htmlA rapsztárból lett színész saját bevallása szerint szívesen megpróbálkozna a politikai karrierrel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.