Megkóstolnád Diana hercegnő esküvői tortáját? 316 ezer forintért megteheted!

Forrás: Courtesy of Nate D. Sanders Auctions -
esküvő torta aukció Károly herceg Los Angeles Diana hercegnő elárverezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Los Angeles-i aukciós ház árverésre bocsátja az egykori szívkirálynő és Károly herceg esküvői tortájának egyik szeletét. 

Igazán lelkes Diana hercegnő-rajongó vagy? És erre a hobbidra lenne fölösleges 1100 dollárod (vagyis 316 ezer forintod)? Akkor még van remény, hogy tiéd legyen az egykori szívkirálynő és Károly herceg 1989-es világraszóló esküvőjének tortájából egy szelet.

Forrás: Courtesy of Nate D. Sanders Auctions

A Los Angeles-i Nate D. Sanders aukciósház által árverésre bocsátott sütemény a Vogue magazin leírása szerint egy gyümölcstorta sajtkrémes cukormázzal, amelyet egy speciális, ezüst színű betűkkel díszített dobozban, zsírpapírba csomagolva várja új tulajdonosát.

Karácsonyi fotózáson járt Sarolta hercegnő, aki tiszta anyukája - Csodaszép fotók!http://www.life.hu/csalad/20151129-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-kislanya-sarolta-hercegno-hatalmasat-nott.htmlA kis Saroltát legutóbb a keresztelőjekor láthattuk hivatalosan, novemberben azonban ismét fotózáson vett részt. A brit királyi család ugyanis csodálatos karácsonyi fényképeket készíttetett a kis hercegnőről. Család--Roberto konyhája: Áfonyás-málnás túrótortahttp://www.life.hu/csalad/20151127-rostas-robert-a-life-hu-sefje-afonyas-malnas-turotortat-keszit.htmlEgyszerű, látványos és ínycsiklandozó - Rostás Róbert legújabb finomsága még a nem túl gyakorlott konyhatündéreknek is garantált sikerélmény lehet. Család--Így tündökölt a várandós Viktória koronahercegnőhttp://www.life.hu/trend/20151211-viktoria-sved-koronahercegno-igy-tundokolt-terhesen-a-nobel-dijatadon.htmlGyönyörű vörös estélyi ruhában mutatta meg egyre kerekedő pocakját a svéd trón várományosa. Trend--Kurt Russell tisztázta, lesz-e esküvője vagy semhttp://www.life.hu/intim/20151210-kurt-russell-szinesz-es-goldie-hawn-szineszno-nem-fognak-osszehazasodni.htmlAz egész világ izgalommal várja Kurt Russell és Goldie Hawn állítólagos újévi esküvőjét, ám a színész nemrég maga öntött tiszta vizet a pohárba. Intim--A pocakos hercegnők voltak a hét legszebbjei - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151211-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-rihanna-alessandra-ambrosio.htmlA héten láttunk nagyon bájos pocakos hercegnőket, igencsak felturbózott estélyiket és különleges szabású ruhadarabokat. Lássuk, kinek mennyire sikerült hozni a formáját - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPMuri Enikő különleges szépészeti beavatkozással készül az esküvőjérehttp://www.life.hu/trend/20151204-muri-eniko-enekesno-kulonleges-szepeszeti-beavatkozassal-keszul-az-eskuvojere.htmlMuri Enikő párjával együtt lelkesen készül a jövő augusztusi esküvőre. A gyönyörű hangú énekesnő a legapróbb részletekre is odafigyel, ezért egy különleges eljárást is igénybe vett, hogy tökéletes legyen a külseje a nagy napon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.