Meghalt egy kisfiú egy lángoló mentőautóban – Az orvos és az ápoló nem segítettek rajta

Forrás: Thinkstock -
halál égés kisfiú lángoló mentőautó India mentőautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermeket éppen kórházba szállították, amikor kigyulladt az autó. A szörnyű eset Indiában, Vartak Nagar városában történt. 

Amikor a kocsi elindult, a benne tartózkodó mentőorvos és ápoló észrevették, hogy az oxigénpalack szelepétől szikrák pattannak elő, a tűz pedig azonnal fellobbant. A mentősök azt állítják, pánikba estek, kiugrottak a kocsiból, és eszükbe sem jutott a csöppség, aki a járműben tartózkodott. Mire észbe kaptak, az autó tankja felrobbant – írja a Mirror.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Arif Ali

A csecsemő bent égett - bár a mentőautó mellett várakozó édesanyja megpróbálta kimenteni.

Megszoptatta pácienseit az őrült pszichoterapeutahttp://www.life.hu/news/20151215-vanessa-clark-orult-pszichoterapeuta-megszoptatta-pacienseit.htmlVanessa Clark pszichoterapeuta 4 év börtönt kapott, amiért ráerőszakolta mellbimbóját néhány páciensére. News--Továbbra is zaklatja Katalint a francia gyerekrablóhttp://www.life.hu/news/20151215-patrick-royer-francia-gyerekrablo-ellen-europai-elfogatoparancsot-adtak-ki-tovabbra-is-zaklatja.htmlEurópai elfogatóparancsot adtak ki Patrick Royer francia állampolgár ellen, aki bántalmazta magyar élettársát, Katalint, közös gyermeküket pedig elrabolta. A férfi azóta üzenetekben zaklatja egykori párját. NewsOrigoHatalmas csőtörés Budapesten: Leállt a villamosforgalom!http://www.life.hu/news/20151215-hatalmas-csotores-budapesten-a-viii-keurletben-eallt-a-villamosforgalom.htmlHatalmas csőtörés történt Budapest VIII. kerületében. A BKK kénytelen volt leállítani egyik járatát, akkora mennyiségű víz hömpölyög az utcán.News--Változtasd meg pár perc alatt a nézőpontot - Lenyűgöző videó!http://www.life.hu/news/20151214-mi-az-elet-ertelme-most-megtudhatod-motivacios-video-terjed-az-interneten.htmlVajon mi az élet célja? Miért élünk a Földön? Erre keresi a választ egy angol filozófus, Alan Watts. A videó szerint megtalálta a választ. NewsThinkstockTragédia! Ketten meghaltak egy valóságshow forgatáson http://www.life.hu/news/20151214-ket-ember-meghalt-argentinaban-egy-valosagshow-forgatasa-kozben-nyomozas-indult.htmlAz MTV helikoptere lezuhant Argentínában, a pilóta és a fedélzeten tartózkodó technikus életét vesztette. News--A világ legkreatívabb városai közé választotta Budapestet az UNESCOhttp://www.life.hu/news/20151212-a-vilag-legkreativabb-varosai-koze-valasztotta-budapestet-az-unesco.htmlA világ legkreatívabb városai közé választotta Budapestet az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) - közölte a Design Terminál. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.