Tragédia Bicskénél! Négyen meghaltak az 1-es főúton

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Bicske halál baleset tragédia autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen meghaltak egy karambol miatt az 1-es főúton Bicskénél, az M1-es autópálya lehajtójának közelében. Négyen a kocsikban ragadtak és bennégtek.

Két személygépkocsi ütközött össze az 1-es főút Fejér megyei szakaszán a 32. kilométerszelvényben, az autópálya bicskei lehajtójától pár száz méterre hétfő éjszaka. Az ütközés következtében mindkét jármű kigyulladt, és négyen bennégtek az autókban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Ütközésben összetört, kiégett személygépkocsik az 1-es főúton, Bicskénél, az M1-es autópálya lehajtójának közelében Forrás: MTI/Lakatos Péter

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivőjének tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták, a rendőrök a forgalmat Bicskén át terelték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.