Sosem látott kép Károly hercegről és Camilla hercegnéről

Forrás: AFP/Tracey Nearmy -
karácsony kép fotó üdvözlőlap Károly herceg Camilla hercegné üdvözlő kártya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit hercegi pár egy eddig sosem látott képpel díszített üdvözlőlapot küld majd ismerőseinek karácsonyra. A róluk készült tündéri fotón pedig szerelmesebbek, mint valaha. 

A Clarence House Twitter oldalán jelent meg Károly herceg és felesége, Camilla hercegné saját, külön bejáratú karácsonyi üdvözlőlapja, amelyet a hercegi pár eddig még nem látott fotója díszít. A képet itt nézheted meg.

Forrás: AFP/Tracey Nearmy

Mint a Daily Mail írásából kiderült, Károlyról és Camilláról nyári skóciai tartózkodásuk alatt készült a fotó. A hírek szerint egyikük sem tervezte, hogy valaha nyilvánosságra hozzák ezt a családi képet, ám annyira megtetszett nekik, hogy végül képeslapra tették, hogy ezzel kívánjanak kellemes ünnepeket barátaiknak.

Műtétje után újra bombaformában van az egykori szépségkirálynő, Polgár Krisztahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-polgar-kriszta-bombaformaban-van-mutetje-utan.htmlKemény időszakon van túl az egykori szépségkirálynő, akinek terhessége alatt növekvő cisztát találtak a méhében. Szerencsére már túl van a műtéten, sőt bombaformában van. Ez Zsír!--Horrorbaleset: felrobbant a wc a nő alatthttp://www.life.hu/news/20151217-felrobbant-a-wc-egy-kinai-no-alatt.htmlÉppen csak ráült a wc-re a karaoke bárban egy kínai nő, amikor az felrobbant alatta és a szanaszét repülő porcelánszilánkok testébe fúródtak. News--Kiderült, mire vágyik születésnapján Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20151216-katalin-hercegne-adele-enekesnot-szeretne-hogy-enekeljen-szuletesnapjan.htmlNem drága ékszer, sem valami neves divatház ruhadarabja: Katalin valami egészen mással szeretné meglepni magát 34. születésnapja alkalmából. CsaládAFPKiköpött apukája! Cuki fürtös angyalka lett György herceghttp://www.life.hu/csalad/20151216-gyorgy-herceg-cuki-furtos-angyalka-lett.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné kisfiát is lencsevégre kapták a fotósok, amint épp dédnagymamája, Erzsébet királynő éves karácsonyi ünnepségére igyekezett. Család--Így dobd fel a karácsonyi üdvözlőlapot - Jókívánság-tippekhttp://www.life.hu/kult/20151211-igy-dobd-fel-a-karacsonyi-udvozlolapot-frappans-meghitt-vicces-jokivansag-tippek.htmlAz ünnep elmaradhatatlan kellékei a képeslapok és a gyönyörűen becsomagolt ajándékokon a díszes kis cetlik, amelyeken szeretetteljes vagy éppen vicces mondatokkal rukkolhatsz elő. Íme, a legjobb üzenetek, amikkel te leszel a legmenőbb a családban! Kult--Így mondott köszönetet Erzsébet királynő a férfinak, aki 60 éve karácsonyi képeslapot küld nekihttp://www.life.hu/news/20151214-erzsebet-kiralyno-megkoszonte-a-ferfinak-hogy-60-eve-karacsonyi-kepeslapot-kuld-neki.htmlAndrew Simes nagyapja minden év karácsonyán képeslappal lepte meg a brit uralkodónőt. Andrew papája időközben elhunyt, Erzsébet királynő azonban nem felejtette el a kedves gesztust. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.