Halála előtt még a jövőt tervezte Benkó Sándor

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
halál Benkó Sándor jövő terv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel a halála előtt még a jövő évi terveiről beszélt a híre szenész, Benkó Sándor.

Az általa alapított Benkó Dixieland Band világhírű vezetője ekkor már küzdött májbetegségével, azonban családján kívül mindenki előtt titkolta, hogy az egészségi állapota megrendült. Ennek ellenére kollégánknak a jövő évi terveiről, a rá váró feladatokról beszélt.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Az együttesünk eddig csaknem 11 ezer koncertet adott, de már a jövő évi naptáram is tele van. A hátralévő feladatokra kell összpontosítani, amit még az Isten megad" – fogalmazott nemrég Benkó Sándor a Blikk munkatársának.

"Nekem sohasem okozott ez gondot, mert mindig is sokat dolgoztam, és a mai napig is rengeteg a tennivalóm. Megszoktam már az évtizedek alatt, hogy a műszaki egyetemen az oktatás mellett előadásokat szervezek, fellépek, és sokat utazom a világban. Szerencsére még most is jól bírom, a Benkó klubban is hétről hétre fellépünk" – mondta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.