Megható videó a gyermekkori álmainkról és vágyainkról

karácsony videó mese kislány álmok cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily és a hóember bebizonyítják, hogy igenis létezik örök barátság, és vannak dolgok, melyek örökre fontosak maradnak az életünkben. 

A kislány télen imádott hóemberével játszott a mesék birodalmába. El lehet-e felejteni gyerekkorunk álmait, ha felnőttek leszünk? A kisfilmet pár nap alatt már majdnem félmillió alkalommal nézték meg a legnagyobb videómegosztó portálon.

Meggyilkoltak egy embert a fővárosbanhttp://www.life.hu/news/20151219-meggyilkoltak-egy-embert-a-vaci-uton-a-rendorseg-mar-nyomoz-az-ugyben.htmlPéntek délután Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton meggyilkoltak egy embert. News--Mi?! Macskaürüléket etettek meg emberekkel lelkes állatvédők http://www.life.hu/news/20151218-macskauruleket-kellett-enniuk-igy-akartak-megleckeztetni-oket-az-allatvedok.htmlHat állatvédő került bíróság elé Sanghajban, mert megvertek két embert, és arra kényszerítették őket, hogy macskaürüléket egyenek. NewsThinkstockKínos eset egy Ryanair gépen – forró tea ömlött az utas nemi szervérehttp://www.life.hu/news/20151217-kinos-eset-egy-ryanair-gepen-forro-tea-omlott-az-utas-nemi-szervere.htmlA kétbalkezes utas magára öntötte a forró teát a repülőgépen, ami éppen a legbecsesebb szervét forrázta le. News--Íme, az 5 kedvenc pillanatunk a 79 éves Ferenc pápától http://www.life.hu/news/20151217-ferenc-papa-ma-hetvenkilenc-eves-ime-a-legimadotabb-pillanatok-az-egyhazfotol.htmlA katolikus egyház feje ma ünnepli a születésnapját, ezért összeszedtük azokat a dolgokat, amikért igazán imádjuk őt. A pápai székben XVI. Benedeket követte, aki 2013-ban mondott le. A Time magazin 2013 végén az év emberének választotta. Ő Minden idők legújítóbb szellemű egyházi vezetője, és a világon milliók szívébe lopta be magát kedvességével, és nyitottságával. News--Napi cuki! Így szopja a lábujját a kis majomhttp://www.life.hu/news/20151201-igy-szopja-a-labujjat-a-kis-majom.htmlEgy japán makákó szórakoztatta a turistákat a Yean-Koen Nemzeti Parkban. News--Ennél cukibb macskás videót még nem láttál!http://www.life.hu/news/20151126-napi-cuki-macskakaland-megtalaltuk-a-legedesebb-cicas-videot.htmlHatalmas cicaszemek, pihe-puha szőrös kényeztetések - ennél édesebb videót rég láttunk! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.