Elkészült Légrádi Márk vitorlásának terve

Forrás: foldkerules.hu -
Légrádi Márk világkörüli út hajó jótékonykodás vitorlás hajóskapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi luxushajóval vág neki a világkörüli útnak a hajóskapitány, aki a Life.hu-nak mutatta meg hajója első terveit.

Légrádi Márkot számtalan ismert ember támogatja abban, hogy elérje élete célját, és egy különleges vállalkozás keretein belül beteg gyermekeket támogasson. A hajóskapitány, most bepillantást engedett a hatalmas hajó terveibe, amin számtalan csodakütyü segíti az útját a hullámok tetején.

Forrás: Légrádi Márk

Például teljesen be lesz kamerázva, hogy lássam, ha alattam egy hatalmas bálna elúszik, vagy felvegyem videóra, amikor átcsap egy 10 méteres hullám a hajó felett.

Interjú Légrádi Márkkal

„Bár jól hangzik a lányoknak, hogy van egy párjuk, aki hajóskapitány, de amikor rájönnek, hogy a kedvesük bármikor kaphat egy telefont és eltűnik öt hétre, akkor már alábbhagy a rajongásuk" – mesélte Márk a Life.hu-nak.

A Life.hu-n folyamatosan olvashatsz arról, hogy halad Márk a hajó építésével és mikor indul a földkörüli útra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.