Újabb nő perelte be nemi erőszak vádjával Bill Cosby-t

Forrás: AFP/Stan Honda -
vád barátnő nemi erőszak megerőszakolás Katherine McKee Sammy Davis Jr Bill Cosby per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katherine McKee, Sammy Davis Jr. amerikai előadóművész volt barátnője azt állítja, hogy a komikus negyven évvel ezelőtt egy vacsora alatt erőszakolta meg őt. Bill Cosby szerint a színésznő hazudik.

Katherine McKee szerint 1971-ben ismerkedett össze Bill Cosby-val a The Bill Cosby Show műsora alatt, ahol elmondása szerint baráti viszony alakult ki közöttük.

Forrás: AFP/Stan Honda

Sammy Davis Jr. színésznő-exbarátnője a TMZ által megszerzett vallomása szerint 1974-ben Cosby meghívta őt detroit-i hotelszobájába, ahol a komikus egy szál fürdőköpenyben fogadta őt, majd rátámadt, és megerőszakolta az ajtóban.

McKee korábban, 2014-ben beszélt az esetről, akkor Bill Cosby ügyvédjén keresztül azonnal hazugnak nevezte a nőt. McKee becsületsértésért pereli a sztárt, akit eddig nagyjából 50-en vádoltak meg nemi erőszakkal.

Fánkkal kitakart nemi szerv? Ha az ember ételből készülne... - Bizarr fotósorozat!http://www.life.hu/kult/20151112-james-osters-muvesz-hatborzongato-fotosorozata-gyorskajabol-es-cukorbol-keszult-jelmezek.htmlDrazsékból kirakott szemek, tölcsérből megformált szarvak és fánkkal kitakart női nemi szerv – nehéz eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk James Osters Wosit All About címet viselő sorozatán. Kult--A nemi erőszakos szerepjátéktól a cumizásig – Durva perverziók!http://www.life.hu/intim/20151217-danny-ghitis-fotos-durva-fetisekrol-keszitett-fotosorozatot.htmlBi- és heteroszexuálisok, transzneműek és pánszexuálisok fétiseit fotózta le Danny Ghitis brooklyni művész.IntimOrigoPert vesztett Beyoncé ellen a magyar énekesnő, Juhász Miczura Mónikahttp://www.life.hu/kult/20151220-juhasz-miczura-monika-az-ando-drom-enekesnoje-pert-vesztett-beyonce-ellen.htmlAz Ando Drom egykori énekesnője, Juhász Miczura Mónika pert vesztett Beyoncé ellen, melyet azért indított, hogy bebizonyítsa: a világsztár Drunk in Love című dalában az ő egyik felvételét használta fel engedély nélkül. KultOrigoLady Gaga: "Amikor megerőszakoltak, megváltozott az életem" http://www.life.hu/intim/20151212-lady-gaga-nyilatkozott-arrol-hogy-megeroszakoltak-nem-akarja-hogy-befolyasolja-az-eletet.htmlA világhírű énekesnőt még 19 évesen szexuálisan zaklatta egy nála 20 évvel idősebb férfi. A történtekről már többször mesélt a nyilvánosság előtt, de ilyen részletesen még sosem. Intim--Húszmilliós pert fontolgat Klapka György a diói miatthttp://www.life.hu/news/20151219-klapka-gyorgy-tobb-milliot-bukott-becsaptak-az-uzletembert-perre-kenyszerul.htmlAz üzletember több millió forintot bukott egy üzleten, amikor 20 tonna dióját penészesnek hazudták. Leszögezte, hogy többé nem hajlandó az olaszoknak szállítani a magyar termékből. News--Egy év után újra együtt mutatkozott a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosby és feleségehttp://www.life.hu/csalad/20151124-bill-cosby-es-felesege-egy-ev-utan-ujra-egyutt-mutatkoztak.html2014. november 6-án látták őket együtt utoljára nyilvánosan, amikor közösen adtak interjút a botrány kirobbanása miatt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.