4 tipp a sikeres új évhez

Forrás: Thinkstock -
boldogság Újév fogadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem vagy híve a fogadalmaknak, akkor is érdemes néhány dologra sokkal jobban odafigyelned az újévben, ha boldog, kiegyensúlyozott és egészséges szeretnél lenni.

Nincs nehezebb, mint túllépni saját, jól megszokott és biztonságos határainkon. Néha azonban nagyon is érdemes. Olvasd el a Life.hu tippjeit!

Forrás: Thinkstock

Pasi-projekt másképp

Ha szingli vagy, vegyél erőt magadon, és kezdeményezz te is. Nem kell rögtön leszólítani a kiszemeltedet, de lehetsz sokkal bátrabb, ha például a szemezésről van szó. Ne felejtsd el, sokszor a pasik is ugyanolyan félénkek, mint amilyenek mi is tudunk lenni, így egy kis bíztatás mindig jól jön. Vannak bizonyos helyek (edzőterem, könyvtár, élelmiszerbolt), ahol segítségkéréssel könnyedén meg is szólíthatod a pasit, amivel máris elindulhat a beszélgetés. Ha a nagy Ő-t keresed, nem éri meg elhalasztani egy alkalmat sem.

Tanulj valami újat

Túlságosan monotonnak érzed a hétköznapokat? Dobd fel valami újdonsággal! Keress egy jó tanfolyamot, vagy workshopot abban a témában, ami nagyon érdekel: itt az ideje valami újat tanulni. Ne felejtsd el: egy hobbi mindig segít feltöltekezni és kiszakadni a mindennapokból.

Fő az egészség

Ha többször próbálkoztál már életmódváltással, de mindig befuccsolt a dolog, próbálj most drasztikus változtatások helyett lépésről lépésre haladni. Először csak járj el naponta egyszer mozogni, és hagyj fel az esti nassolással. Ha ez már rutinná válik, iktass be egy újabb sportos napot. A megszokott élelmiszereket is szépen fokozatosan válthatod le egészségesekre. Írj listát az ütemtervről!

Lassíts a tempón

Az énidőt ugyan úgy iktasd be a napátradba, mint a munkaidőt! A tested és a lelked az élet motorja, ami bizony hajlamos arra, hogy lemerüljön. Ilyenkor pedig semmi sem fog jól sikerülni. A pihenés tehát befektetés, amitől koncentráltabb, gyorsabb és hatékonyabb leszel, ezért ne sajnálj idő szánni rá. Természetesen mindenkit más-más tevékenységek töltenek fel, de egy nagy séta, egy relaxáló fürdő, valamilyen játék a barátokkal mindenképpen pihentetően és üdítően fognak hatni rád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.