Tragédia az új Kaptár-film forgatásán: meghalt egy kaszkadőr

Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP -
kaszkadőr Dél-Afrika halál filmforgatás Hummer Kaptár autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Ricardo Cornelius az akcióhorror dél-afrikai forgatási helyszínén vesztette életét, amikor egy filmben használt amerikai katonai jármű eldőlt, és maga alá temette a férfit.

Valószínűleg nem volt megfelelően rögzítve az a Hummer, amely lecsúszott az emelvényről, amelyen állt, és ráesett az új Kaptár-film egyik kaszkadőrére, Ricardo Corneliusra – írja az TV GO. A 34 éves férfi, aki 9 hónappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent feleségének, a kórházba szállítást követő néhány órán belül meghalt.

Milla Jovovich a Resident Evil - Retributionben Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

„Megállt a szíve, és az orvosok próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Azt mondták, a tüdeje teljesen szétroncsolódott, és nagyon sok vért vesztett.

Nem ez az első tragédia, ami az új Kaptár-film forgatása alatt történt: 3 hónappal ezelőtt az egyik kaszkadőrnőnek le kellett amputálni a bal karját, olyan súlyosan megsérült – erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Hideggel búcsúzik az óév, havazást hozhat az újévhttp://www.life.hu/news/20151228-az-ujev-elso-napjan-havazhat-bekoszont-az-igazi-tel-minuszok-szilveszterkor.htmlÉv végéig marad a ködös, párás idő, de szilveszter este csikorgó hideg lesz. Az új év első napjaiban gyenge havazásra is lehet számítani. NewsThinkstockGyászol a rockvilág! Elhunyt Lemmy Kilmister, a Motorhead legendás énekesehttp://www.life.hu/news/20151229-elhunyt-lemmy-kilmister-a-motorhead-legendas-enekese.htmlHetvenéves korában meghalt Lemmy Kilmister, a Motörhead együttes alapítója és frontembere, a rockzene kultikus alakja. NewsAFP4 tipp a sikeres új évhezhttp://www.life.hu/news/20151228-4-tipp-a-sikeres-ujevhez.htmlHa nem vagy híve a fogadalmaknak, akkor is érdemes néhány dologra sokkal jobban odafigyelned az újévben, ha boldog, kiegyensúlyozott és egészséges szeretnél lenni. NewsThinkstockEgymilliós látogatottsággal zárta az évet a budapesti állatkerthttp://www.life.hu/news/20151228-iden-tobb-mint-egymillioan-mentek-el-a-fovarosi-allat-es-novenykertbe-rekord-szam.htmlAz ünnepek alatt már elérte a tavalyi látogatószámot a Fővárosi Állat- és Növénykert. Az évet valamivel több, mint egymilliós látogatottsági adattal zárhatják - mondta Hanga Zoltán szóvivő az M1-en. News--Soroksári gyilkosság: külföldön keresik a tettesekethttp://www.life.hu/news/20151228-a-soroksari-gyilkossag-elkovetoit-kulfoldon-keresik.html2013 októberében megerőszakoltak és megfojtottak egy kocogó nőt Soroksáron. Az ügyben indított nyomozást januárban meghosszabbítják a Magyar Nemzet szerint. A rendőrök két tettest keresnek, a DNS-üket már külföldi adatbázisokon futtatják végig. NewsThinkstockElhunyt Ellsworth Kelly, világhírű absztrakt festő és szobrászhttp://www.life.hu/news/20151228-elhunyt-ellsworth-kelly-vilaghiru-absztrakt-festo-es-szobrasz.htmlAz amerikai művészt 92 éves korában New York állambeli otthonában érte a halál. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.