Embert ölt egy óvszer-automata Németországban

Forrás: Thinkstock -
automata óvszer tragédia robbanás Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy repülő fémdarab halálosan megsebzett egy fiatal férfit, aki rablás céljával felrobbantott két társával egy óvszer-automatát a németországi Schöppingenben, a holland határ közelében - közölte hétfőn a rendőrség.

A rablók karácsony napján, pénteken akartak hozzájutni az automatában lévő készpénzhez és a gumi óvszerekhez. A detonáció előtt egy autóban kerestek menedéket, az anyósülésen helyet foglaló rablónak azonban nem sikerült időben magára csuknia az ajtót, és a felrobbantott automata szétrepülő törmelékéből egy acél alkatrész életveszélyesen megsebesítette a fején.

Forrás: Thinkstock

A 29 éves haldoklót társai kórházba szállították, de minden újraélesztési kísérlet kudarcot vallott. A bűntársak azt a mesét adták elő a kórházban, hogy társuk egy lépcsőn leesve törte be a fejét. Az orvosoknak azonban gyanús volt a történet, és értesítették a rendőrséget. A tragédiával végződő rablási kísérlet teljesen hiábavaló volt, mert a rendőrök mind a pénzt, mind az óvszereket megtalálták a felrobbantott automata körül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.