Tacskó sétált be az RTL Híradó stúdiójába - Cuki videó!

kutya videó Híradó cuki RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fruzsi, az egyik operatőr kutyája úgy gondolta, hogy ő is szívesen szerepelne a napi időjárás-jelentésben - tettével kissé meglepte Véber Istvánt. 

Bár a jelenet nem tartott tovább pár másodpercnél, igazán cukira sikeredett.

Váratlan vendég lepte meg Véber István-t a stúdióban. Fruzsi, a tacskó is bele akart szólni az időjárás-jelentésbe.

Szerző: RTL Híradó, 2016. január 2.
A görögdinnye héját falatozó kisfiú lett 2016 első internetsztárjahttp://www.life.hu/news/20160104-egy-gorogdinnyet-es-annak-hejat-falatozo-kisfiu-lett-2016-elso-internesztarja.htmlEgyszerűen csak Görögdinnyés Fiúként emlegeti a világháló azt a kisfiút, aki egy melbourne-i krikettmeccsen elképesztő módon fogyasztotta el a lédús finomságot. NewsOrigoVégre havazott: Húsz centi hó esett az Alpokbanhttp://www.life.hu/news/20160103-vegre-havazott-husz-centi-ho-esett-az-alpokban-mar-nagyon-vartak.htmlA hétvégén - hosszú idő után - végre havazott a svájci Alpokban - közölte vasárnap a svájci meteorológiai intézet.News--Így köszöntötték barátai a 47 éves lett Michael Schumachert - Megható sorok!http://www.life.hu/news/20160104-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzot-baratai-koszontottek-47-szuletesnapjan.htmlFelipe Massa és Rubens Barrichello Instagramon üzent a lábadozó Forma-1-es pilótának. News--Vállalja a felelősséget ittas balesete miatt Curtishttp://www.life.hu/news/20160104-curtis-vallalja-a-felelosseget-ittasan-okozott-balesete-miatt.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a Budakalászon, a Pomázi úton villanyoszlopnak csapódott egy autóval. NewsOrigoÖsszecserélt elhunytak: idegen halott feküdt a nagypapa koporsójábanhttp://www.life.hu/news/20160104-osszecsereltek-az-elhunytakat-miklosfan.htmlEgy fatális tévedés miatt nem a nagypapa holttestét tették a koporsóba, ezért a családtagok egy idegentől vettek végső búcsút Miklósfán. News--Elhunyt Natalie Cole, Grammy-díjas énekesnőhttp://www.life.hu/news/20160101-elhunyt-natalie-cole-enekesno-grammy-dijas-enekesno.htmlA világsztár énekesnő 65 éves volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.