Töltsd az évet elnöki módon! Íme, Vlagyimir Putyin rendhagyó naptárja

fénykép orosz naptár Vlagyimir Putyin elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Limitált kiadásban dobták piacra az orosz elnök 2016-os kalendáriumát 12 darab fényképpel, és a hozzájuk fűzött, személyesen Putyintól származó megjegyzésekkel.

Egy egész év az orosz elnökkel - ezzel a címmel jelent meg Vlagyimir Putyin 2016-os naptárja az orosz bulvárlap, a Zvezdi I Soveti kiadásában, amelyből nagyjából 200 ezer példányt nyomtattak - írja a CNN, akinek sikerült megszereznie a naptár egyik példányát.

Az amerikai híroldal beszámolója szerint Vlagyimir Putyin félmeztelenül horgászik, templomba megy, súlyt emel és haditengerészeti egyenruhába öltözve pózol a képeken, amelyekhez olyan sorokat mellékeltek, amelyek a kutya-ember barátság fontosságáról szólnak (a novemberi hónapban), és az orosz nők a leggyönyörűbbek (márciusban). A hírek szerint a naptárok hatalmas sikert arattak, és rövid idő alatt elkeltek.

/1601/Vlagy201615143024Az internet legújabb rejtélye! Egy gonosz démon figyeli a magzatot az ultrahangfotónhttp://www.life.hu/news/20160104-egy-furcsa-demon-figyeli-a-magzatot-az-ultrahangfoton.htmlHátborzongató rejtély kering az interneten: egy férfi Imgur-oldalára töltött fel egy ultrahangképet, amelyen egy félelmetes alak rajzolódik ki. News--Meghalt a Bee Gees menedzsere, Robert Stigwoodhttp://www.life.hu/news/20160105-robert-stigwood-a-bee-gees-popzenekar-menedzsere-meghalt.html81 éves korában elhunyt a dél-ausztráliai születésű zenei, szíházi és filmproducer. News--Újabb változásokra lehet számítani a Facebookon http://www.life.hu/news/20160104-ujabb-funkciokkal-bovul-a-facebook-mostantol-vasarolhatunk-es-szemelyre-szabhatunk.htmlEttől az évtől téma szerint csoportosíthatjuk majd a megjelenő bejegyzéseket, sőt, mostantól online is vásárolhatunk majd kedvenc közösségi portálunkon. News--Késnek az esztergomi vonatok, de a budapesti tömegközlekedés kezd magára találnihttp://www.life.hu/news/20160105-idojaras-ho-kkesnek-az-esztergomi-vonatok-a-budapesti-tomegkozlekedes-kezd-magara-talalni.htmlNéhány nemzetközi vonat is sokat késik, a belföldi járatok viszon nagyjából menetrendszerint járnak a Mávinform tájékoztatása szerint. Kivéve az Esztergomi vonalat, ott alakul a káosz. A budapesti tömegközlekedés kezd magára találni.NewsMTI/Máthé ZoltánElhunyt Louis de Funes egykori partnere, Michel Galabruhttp://www.life.hu/news/20160104-meghalt-michel-galabru-louis-de-funes-hires-szineszpartnere-almaban-hunyt-el.htmlA színészt 93 éves korában, álmában érte a halál. A francia művész élete végéig szerepelt színpadon, novemberben állt utoljára közönség elé. News--Összecserélt elhunytak: idegen halott feküdt a nagypapa koporsójábanhttp://www.life.hu/news/20160104-osszecsereltek-az-elhunytakat-miklosfan.htmlEgy fatális tévedés miatt nem a nagypapa holttestét tették a koporsóba, ezért a családtagok egy idegentől vettek végső búcsút Miklósfán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.