Rendőrségi nyomozás indult Czeizel Endre spermájának ügyében

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
klinika nyomozás Czeizel Endre sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk értesülései szerint újabb feljelentés érkezett a rendőrséghez Czeizel Endre spermjának jogtalan eltulajdonítása kapcsán.

A lap információi szerint az emberi test tiltott felhasználása jogcímen tett feljelentés egy magánszemélytől származik, és az illető a dokumentumban feltüntette annak a klinikának is a nevét, ahol az állítólagos törvénytelenség történt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az orvos-genetikus néhány éve hímivarsejteket adott fiatal szeretőjének, hogy azt a halála után fel tudja használni. Kiderült azonban, hogy a spermadonor beleegyezői nyi­latkozatára nem a genetikusprofesszor, hanem egy másik férfi adatai kerültek, és ő is írta alá. Minderre akor derült fény, amikor a hagyatéki tárgyaláson pénzt követelt Czeizel Endre fiatal szeretője, akinek két gyermeke született a genetikusprofesszortól, de a bekért papírok a kisebbik gyereknél nem stimmeltek.

Százmilliót követel Czeizel Endre szeretője

Az elhunyt professzor szeretője százmillió forintra tart igényt a Czeizel-vagyonból. A család kiakadt. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Elhunyt az újságíró, aki játszott a magyar fociválogatottbanhttp://www.life.hu/news/20160105-eletenek-94-eveben-kedden-elhunyt-vandor-kalman-aranytollas-sportujsagiro.htmlÉletének 94. évében kedden elhunyt Vándor Kálmán aranytollas sportújságíró. News--Megnyerte a pert a nő, akit megerőszakolt, majd teherbe ejtett a saját bátyjahttp://www.life.hu/news/20160105-maureen-wood-megnyerte-a-pert-miutan-kiderult-hogy-bantalmazta-a-csaladja.htmlMaureen Wood, akit kislánykora óta bántalmazott a családja, igazát a bölcsőhalálban elhunyt csecsemőjének DNS-vizsgálata bizonyította be. News--Anyaszült meztelenül járkált a Szent Péter-bazilikában egy férfihttp://www.life.hu/news/20160105-anyaszult-meztelenul-jarkalt-a-szent-peter-bazilikaban-egy-ferfi.htmlA férfi csupán a hátizsákját és tornacipőjét hagyta magán és hatalmas kiáltások közepette hívta fel magára a figyelmet. NewsThinkstockOda a családi birtok! Súlyos károkat szenvedett Erzsébet királynő kedvenc kastélya és kertjehttp://www.life.hu/news/20160105-erzsebet-kiralyno-es-karoly-herceg-kedvenc-csaladi-birtoka-a-skociai-birkhall-kastely-karokat.htmlA decemberi esőzések miatt kiáradt a Muick folyó, és a királyi család egyik kedvelt birtokát, a Birkhall kastélyt, valamint kertjét is elárasztotta a víz. News--Így reagált az első simogatásra a bántalmazott kutya – Szívszorító videóhttp://www.life.hu/news/20160105-igy-reagalt-az-elso-simogatasra-a-bantalmazott-kutya.htmlCsak elképzelni lehet, milyen szörnyűségeken ment át a néhány hónapos Priscilla, mielőtt a cravioai állatmenhelyre került. A nyugalom megzavarására alkalmas felvétel következik! News--„Legyél te a kocka!" – Erre biztatja a lányokat Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/news/20160105-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-arra-biztatja-a-lanyokat-hogy-legyenek-ok-az-iskola-kockai.htmlA Facebook-alapítója egy jól irányzott kommentben vágott vissza annak egy nagymamának, aki arra biztatja az unokáit, hogy randizzanak kockákkal, hátha így megtalálják a következő Zuckerberget, akihez feleségül mehetnek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.