Hátborzongató! A halálról posztolt, majd egy motorbalesetben életét vesztette

motorbaleset halál Facebook tragédia tengerészgyalogos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves Matthew DeRemer tengerészgyalogos volt, aki egy inspiráló, és elgondolkodtató üzenetet szeretett volna megosztani az ismerőseivel. A dolog azért is szomorú, mert nem sokkal később elhunyt. 

A floridai férfi a halálról írt egy rövid bejegyzést, majd motorozni indult. Egy ittas vezető áttért az ő sávjába, és hiába reagált gyorsan, az ütközés elkerülhetetlen volt. A profilja még most is él, és a hozzátartozói már létre is hoztak egy emlékoldalt Matthew tiszteletére - írja a Mashable.

Last day of 2015!!!! For me I'll be meditating through all I do, on this entire year. I've lost, I've gained, family is...

Szerző: Matthew DeRemer, 2015. december 31.

A férfi a posztban összegezte, hogy mi is történt vele 2015-ben, és hogy a sok veszteség ellenére a családja a legfontosabb. Elmondása szerint minden nap imádkozott, hogy minél többet a szeretteivel lehessen. "Egy nap megszületünk, aztán egy nap elmegyünk. Egy nap megváltozhatunk. Szerelmesek lehetünk egyetlen nap alatt. Bármi történhet egy nap alatt" - írta a posztban Matthew.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.