Fiatalok haltak meg egy garázsban a kipufogógáztól

Forrás: Thinkstock -
halál fiatal drog fiú kipufogó tragédia fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komlón történt a tragédia, melynek során két fiatal a feltételezések szerint drog hatása alatt fulladt meg a kipufogógáztól.

Komlón, a Vörösmarty utcában két fiatal férfi meghalt egy garázsban, akikre az egyik fiú apja talált rá. A srácok a garázsban álló kocsiban, nagy valószínűséggel kábítószer hatása alatt a kipufogógáz miatt vesztették életüket – írja a bama.hu.

Forrás: Thinkstock

A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben közigazgatási hatósági eljárás keretén belül a Komlói Rendőrkapitányság folytat vizsgálatot. Az eddig beszerzett adatok alapján bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.

Nem nézhette a Shreket a nagymama, ezért felrobbantotta a házat http://www.life.hu/news/20160106-rossz-lett-a-teve-nem-ment-a-shrek-fel-akart-robbantani-az-egesz-hazat-egy-idos-no.htmlA 82 éves Margit néni annyira dühös lett, amikor rájött, hogy nem tudja megnézni a kedvenc meséjét, hogy majdnem megölte magát. Az idős hölgyet jelenleg kórházban ápolják. NewsOrigoÚjabb őrület hódít: Csináltass te is hátszőr-tetoválást!http://www.life.hu/news/20160106-hatszortetovalast-csinaltatott-egy-amerikai-ferfi-kulonbozo-mintakkal-sokkol-foto.htmlEgy amerikai férfi nagyon bizarr dolgot talált ki a közelmúltban: különböző formájúra borotváltatatta a hátszőrét, majd naptárat készített belőle. News--15 éves lányt erőszakolt meg a transznemű nő, mielőtt még nemet váltotthttp://www.life.hu/news/20160105-15-eves-lanyt-eroszakolt-meg-a-transzemu-no-davina-ayrton-mielott-nemet-valtott.htmlBiológiai értelemben még férfiként bántalmazta szexuálisan Davina Ayrton azt az akkor még tinédzserkorú lányt, akinek ügyét a napokban tárgyalta a Porstmouth-i bíróság. News--Oda a családi birtok! Súlyos károkat szenvedett Erzsébet királynő kedvenc kastélya és kertjehttp://www.life.hu/news/20160105-erzsebet-kiralyno-es-karoly-herceg-kedvenc-csaladi-birtoka-a-skociai-birkhall-kastely-karokat.htmlA decemberi esőzések miatt kiáradt a Muick folyó, és a királyi család egyik kedvelt birtokát, a Birkhall kastélyt, valamint kertjét is elárasztotta a víz. News--Több nőt is szexuálisan zaklattak szilveszterkor Kölnben http://www.life.hu/news/20160105-ezer-fos-banda-zaklatott-tobb-not-kolnben-szilveszter-ejjel-a-rendorseg-mar-nyomoz.htmlSzilveszter éjjelén fiatal férfiak hordákba verődve "vadásztak" nőkre, inzultálták, fogdosták és meglopták őket Hamburg vigalmi negyedében és Köln belvárosában - közölte a német sajtó. News--Töltsd az évet elnöki módon! Íme, Vlagyimir Putyin rendhagyó naptárjahttp://www.life.hu/news/20160105-vlagyimir-putyin-orosz-elnok-rendhagyo-2016-os-eves-naptarja.htmlLimitált kiadásban dobták piacra az orosz elnök 2016-os kalendáriumát 12 darab fényképpel, és a hozzájuk fűzött, személyesen Putyintól származó megjegyzésekkel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.