Újabb őrület hódít: Csináltass te is hátszőr-tetoválást!

fotó Amerikai Egyesült Államok hátszőr tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai férfi nagyon bizarr dolgot talált ki a közelmúltban: különböző formájúra borotváltatatta a hátszőrét, majd naptárat készített belőle. 

A 35 éves Mike Wolfe mindig is félénk volt, mert szerinte túlságosan szőrős a háta és a mellkasa. 2008-ban úgy döntött, hogy nem takargatja magát tovább, és felkereste egy grafikus barátját: megkérte, hogy borotváljon a hátára egy amerikai zászlót a hátszőréből - írja a The Blaze.

Akkor annyira megfogta őt a dolog, hogy évente kétszer is visszament, hogy minél durvább képeket csináltasson magára. Mivel a férfinek már egy tucat ilyen fotója gyűlt össze, így készítetett belőlük egy naptárat, ami a CalendHair nevet kapta. A művet nagyjából 5700 forintért lehet megvásárolni, a befolyt pénzt pedig jótékony célra ajánlotta fel.

Több százezerért árulta a meztelen képeit a 15 éves lányhttp://www.life.hu/news/20160106-egy-15-eves-lany-tobb-szazezer-forint-ertekben-arulta-meztelen-kepeit-a-neten.htmlA rendőrség keresi azokat a férfiakat, akik megvásárolták a pornográf felvételeket a kiskorú lánytól. News--Elhunyt az újságíró, aki játszott a magyar fociválogatottbanhttp://www.life.hu/news/20160105-eletenek-94-eveben-kedden-elhunyt-vandor-kalman-aranytollas-sportujsagiro.htmlÉletének 94. évében kedden elhunyt Vándor Kálmán aranytollas sportújságíró. News--„Legyél te a kocka!" – Erre biztatja a lányokat Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/news/20160105-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-arra-biztatja-a-lanyokat-hogy-legyenek-ok-az-iskola-kockai.htmlA Facebook-alapítója egy jól irányzott kommentben vágott vissza annak egy nagymamának, aki arra biztatja az unokáit, hogy randizzanak kockákkal, hátha így megtalálják a következő Zuckerberget, akihez feleségül mehetnek. News--A Facebook meztelenség miatt letiltotta A kis hableány szoborról készült képethttp://www.life.hu/news/20160105-nem-tehetett-ki-a-facebookra-egy-szobrot-mert-az-meztelen-volt-valtoztatas-tortent.htmlA dán politikus, Mette Gjerskov még tavaly próbálta kitenni kedvenc művét a közösségi oldalára. Hiába akarta, sehogy sem sikerült. News--Elképesztő! GoPro kamerával a világ körül - Videó! http://www.life.hu/news/20160104-latvanyos-video-a-vilag-korul-a-gopro-kamera-csodai-amulj-te-is.htmlIgazán különleges videót vágott össze egy csapat a 2015-ös év legjobb felvételeiből. A négyperces anyag nem csak pörgős, de látványos is! NewsMegnyerte a pert a nő, akit megerőszakolt, majd teherbe ejtett a saját bátyjahttp://www.life.hu/news/20160105-maureen-wood-megnyerte-a-pert-miutan-kiderult-hogy-bantalmazta-a-csaladja.htmlMaureen Wood, akit kislánykora óta bántalmazott a családja, igazát a bölcsőhalálban elhunyt csecsemőjének DNS-vizsgálata bizonyította be. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.