Megbénul Budapest a brit miniszterelnök érkezése miatt

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Burger Barna -
David Cameron miniszterelnök Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utak tömegét zárják le David Cameron érkezése miatt, a brit kormányfőt legalább annyira és annyian őrzik majd Budapesten, mint a pápát vagy Vlagyimir Putyint - írja az Origo.

David Cameron csütörtöki budapesti villámlátogatása csak néhány órás lesz majd, de ahogy egy politikai nagyágyú érkezéséhez illik, látogatásával felforgatja a fővárost.

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Burger Barna

Cameront a legmagasabb szintű biztonsági előkészületekkel várják Budapesten. A brit vezető látogatásakor elárasztják az utcákat a TEK, a rendőrség és az angol biztonsági szolgálat egységei. Az Origo úgy tudja, hogy 1500-2000 fő is részt vehet az esemény biztosításában.

"Tapogattak minket" - Megszólalt a kölni szexuális támadás egyik 18 éves áldozatahttp://www.life.hu/news/20160106-a-szilveszteri-kolni-szexualis-tamadas-egyik-18-eves-aldozata-megszolalt.htmlMichelle számára élete legmegrázóbb élménye volt az a szilveszteri éjszaka, amikor körülbelül 30 férfi állta körül őket és barátait Köln központi vasútállomásán. News--Van wifid otthon? Örülni fogsz ennek a hírnek!http://www.life.hu/news/20160106-egy-uj-technologia-segitsegevel-jobb-lesz-wifit-hasznalni-sporolhatunk-az-aramon.htmlEgy új technológia segítségével kevesebb áramra lesz majd szükség, ha wifi routert használunk, mégis a jel erőssége ugyanannyi marad. A változtatást egy Las Vegas-i kiállításon jelentették be. NewsHáromlábú cica az amputált karú kislány legjobb barátja - Tündéri fotó! http://www.life.hu/news/20160106-kulonleges-baratsag-haromlabu-cica-lett-az-amputalt-kari-kislany-baratja-foto.htmlScarlette a ráknak egy ritka formáját győzte le, sajnos azonban az egyik karját már nem tudták megmenteni. A szüleitől kapott egy kismacskát, aki hasonló problémákkal küzd, mint ő. News--Nem nézhette a Shreket a nagymama, ezért felrobbantotta a házat http://www.life.hu/news/20160106-rossz-lett-a-teve-nem-ment-a-shrek-fel-akart-robbantani-az-egesz-hazat-egy-idos-no.htmlA 82 éves Margit néni annyira dühös lett, amikor rájött, hogy nem tudja megnézni a kedvenc meséjét, hogy majdnem megölte magát. Az idős hölgyet jelenleg kórházban ápolják. NewsOrigoHátborzongató! A halálról posztolt, majd egy motorbalesetben életét vesztette http://www.life.hu/news/20160106-egy-ferfi-utolso-posztja-a-halalrol-par-oraval-kesobb-eletet-vesztette-a-csaladja-osszetort.htmlA 31 éves Matthew DeRemer tengerészgyalogos volt, aki egy inspiráló, és elgondolkodtató üzenetet szeretett volna megosztani az ismerőseivel. A dolog azért is szomorú, mert nem sokkal később elhunyt. NewsOrigoÉlőben fogják közvetíteni Lemmy Kilmister szombati temetéséthttp://www.life.hu/news/20160106-eloben-fogjak-kozvetiteni-lemmy-kilmister-szombati-temeteset.htmlSzombat délután egy hollywoodi temetőben helyezik majd örök nyugalomra a rocklegendát. A szertartást pedig élőben közvetítik majd a Youtube-on. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.