Az internet új sztárja: a macskamajom

banán majom macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő japán videó járja be az internetet. A majomjelmezben banánt majszoló macskát a feltöltés óta közel egymillió-háromszázezren nézték meg, az állatbarátok pedig meg is osztották a közösségi oldalukon. Legalábbis egy részük, ugyanis sokak szerint nem más ez, mint állatkínzás cukiság mögé rejtve. 

Cuki, furcsa, szürreális 2016-os köszöntőt álmodtak meg az alábbi videó készítői. A felvételt nézve egyrészt mosolygunk, annyira édes amit látunk, másrészt alig várjuk, hogy a vörös cica levehesse a számára leginkább nyomasztó majomruhát. Reméljük, ti nem így fogtok érezni az év végén, hanem egészen jövő ilyenkorig szívesen éltek ha nem is majombőrben, de a Majom évében.

Kínai horoszkóp: mit hoz neked a Majom éve?

Február 8-án beköszönt a kínai újév, ezzel együtt pedig jön a Majom éve. Már a Kecske évében is megfigyelhető volt egy általános javuló tendencia, ami nem marad abba: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. Jó hír, hogy épp ez az esztendő lehet az, ami kedved szerint alakítható, viszont okos és megfontolt lépéseket kell tenned azért, hogy a tervezett célokat hibák nélkül megvalósítsd. Hogy mire számíthatsz 2016-ban, azt itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.