Bréking! Lagzi Lajcsi ellen lezárult a nyomozás

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December elején kutatták át az előzetes letartóztatását töltő Galambos Lajos birtokát. Az ügyben most zárult le a nyomozás.

Az első hírek szerint a razzián lopott autókat kerestek, később lopott műkincsekről és saját benzinkútról is szó volt. Még a tavat is átvizsgálták a kiérkező rendőrök, akik egy névtelen feljelentés alapján vonultak ki, és egy földbe süllyesztett tartály miatt folytathatták az eljárást. A hatóságok mintát vettek, amit megvizsgáltak, majd a Bors információi szerint lezárták a nyomozást.

Forrás: RTL Klub

“A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 2015. december 1-jén az illetékes rendőri szerv megkeresése alapján egy Mocsa-Boldogasszony pusztán lévő ingatlanon jövedéki ellenőrzést végeztek. Az ellenőrzéskor egy, a föld alatt lévő tartályból mintát vettek a pénzügyőrök. A minta bevizsgálásának eredményeként kiderült, hogy a tartályban lévő ásványolaj nem jövedéki adóköteles nehézpárlat. A laborvizsgálat eredménye alapján a megindított jövedéki eljárást a NAV megszüntette.” - közölte a lap megkeresésére Suller György Attila, a kommunikációs főosztály vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.