Ittas vezetésért állt bíróság elé a gyereksztárként befutott Gyabronka József

Forrás: Takács Attila (Megafilm) -
ittas vezetés Móka Miki Gyabronka József bűnösség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíróság elé állt Gyabronka József, akit egykor Móka Mikiként ismert meg az ország. Az ittas vezetés vádjában bűnösnek vallotta magát a színész.

2015. december 18-án éjfél előtt igazoltatták a Vámház körúton Gyabronka Józsefet, akit feljelentettek az intézkedő rendőrök, mivel jelzett az alkoholszonda – írja a Blikk. Ügyét csütörtökön tárgyalták.

Forrás: Takács Attila (Megafilm)

„Gyabronka József már a helyszínen elismerte felelősségét. Vegyék figyelembe, hogy 39 éve vezet balesetmentesen, emellett 4 éves gyermekéről és ágyhoz kötött beteg édesanyjáról gondoskodik, éjfél előtt pedig alig volt forgalom, így csak csekély mértékben veszélyeztette a közlekedőket” – fogalmazott védőbeszédében Mille Attila, Gyabronka ügyvédje.

Családi helyzete és büntetlen előélete, valamint kora enyhítő körülménynek számított a bíróságon. A Jászai Mari-díjas művész az utolsó szó jogán elmondta: elismeri bűnösségét, és megbánta, hogy ittasan ült volán mögé.

„Bár a törvény ezt a bűncselekményt két év börtönbüntetéssel sújthatja, van arra mód, hogy bírói mérlegeléssel enyhébb legyen a szankció. A személyi körülményekre és a megbánásra való tekintettel 204 ezer forint pénzbüntetést állapít meg a bíróság, emellett öt hónapos eltiltást a járművezetéstől” – hirdette ki a bíró.

Meghalt az olasz szexszimbólum, Silvana Pampanini http://www.life.hu/news/20160108-meghalt-silvana-pampanini-olasz-szexszimbolum.htmlSzerdán kilencvenéves korában meghalt Silvana Pampanini olasz színésznő, az ötvenes évek neorealista filmjeinek első és egy jó darabig egyetlen szexszimbóluma. NewsOrigoLagzi Lajcsi birtokánál elásott holttestet találtak: a Galambos család ledöbbenthttp://www.life.hu/news/20160108-lagzi-lajcsi-birtokanal-elasott-holttestet-talaltak.htmlA zenész birtoka melletti szántóföldön állítólag fiatal nő holttestére bukkantak. News--Elhunyt Kele Andor operatőrhttp://www.life.hu/news/20160107-elhunyt-kele-andor-operator-1.htmlElhunyt Kele Andor, aki operatőrként több ismeretterjesztő filmen és tévéműsoron dolgozott.News--Rettentően elhíztak a mókusok az enyhe idő miatt http://www.life.hu/news/20160107-nagyon-elhiztak-a-brit-mokusok-a-meleg-miatt-a-szoros-kis-emlosok-kikerekedtek.htmlTöbb mozgásra lesz szüksége a brit mókusoknak januárban - az enyhe tél miatt a kis rágcsálók alaposan meghíztak. NewsOrigoAgyonlőttek Párizsban egy férfit, aki feltehetően merényletre készülthttp://www.life.hu/news/20160107-agyonlottek-egy-ferfit-parizsban-a-charlie-hebdo-elleni-merenylet-elso-evfordulojan.htmlA Charlie Hebdo elleni merénylet első évfordulóján agyonlőttek egy férfit, aki a jelentések szerint megpróbált betörni egy kerületi rendőrkapitányságra. A férfinél kés volt, és robbanószer volt a testére erősítve – írja az Origo. News--Két huszonéves krikettjátékos halt meg egy héten belülhttp://www.life.hu/news/20160107-matthew-hobden-es-tom-allin-krikettjatekosok-fiatalon-haltak-meg.htmlA 22 éves Matthew Hobden és a 28 éves Tom Allin is 2016 januárjában veszette életét. Mindketten egy esésbe haltak bele. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.