Lagzi Lajcsi birtokánál elásott holttestet találtak: a Galambos család ledöbbent

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész birtoka melletti szántóföldön állítólag egy fiatal nő holttestére bukkantak.  

Az esetről a Bors ír, a lap fotókkal is illusztrálja a cikket. A falu egyik lakója arról beszélt, hogy vagy kutya ásta ki a holttestet, vagy a vadászok bukkantak rá. „December harmincadikán megjelentek itt a rendőrök, megálltak Lajcsi birtoka szélénél. Biciklivel mentem utánuk, hogy lássam, mi történt. Bár nem en­gedtek közel, hallottam, hogy egy fiatal nő testét találták meg a földben. Elásták, de nem túl mélyre, így ke­rül­hetett elő. A falusiak azt pletykálják, hogy egy győri nő lehet, akit ismeretlen szlovákok ástak el… Akárki volt, sokkoló ez az egész, ebben a fa­luban eddig a legnagyobb bűneset az volt, amikor elloptak két disznót, de azokat este már vissza is adták a gazdájuknak, mert nagyon hamar lebuktak” – idézi a lap a szemtanút.

Forrás: RTL Klub

Galambosék a napilap újságírójától értesültek a történtekről. Boglárka az ügyvédjén keresztül azt nyilatkozta, megdöbbentek és elképzelni sem tudták, hogy egy halottól pár száz méterre töltik a mindennapjaikat.

Idegenkezűséget állapított meg a rendőrség

Női holttestet talált egy komáromi férfi 2015. december 30-án délután Mocsa közelében. Miután az orvos a helyszínen idegenkezűséget állapított meg, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen.

Másnapra a nyomozók azonosították az elhunytat. A rendőrök kiderítették, hogy az áldozatot a Győri Rendőrkapitányság kereste eltűntként. A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek során feltérképezték a sértett életvitelét, utolsó napjait. A beszerzett információk alapján a rendőrök 2016. január 6-án előállították és gyanúsítottként hallgatták ki az asszony férjét, a 45 éves tatabányai B. Róbertet.

A férfit Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását - Olvasható a polcie.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.