Elbúcsúztatták a Motörhead frontemberét, Lemmyt

Forrás: AFP/Mark Ralston -
Lemmy Kilmister rajongó szertartás Motörhead közvetítés búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végső búcsút vettek Los Angelesben a Motörhead frontemberétől, Lemmy Kilmistertől. A szertartáson csakis az elhunyt zenész családja és barátai vehettek részt, a rajongók világszerte egy videómegosztón követhették az eseményt.

Kalap formájú urnában búcsúztatták a Los Angeles-i Forest Lawn sírkertben Lemmy Kilmistert, a Motörhead december 28-án elhunyt énekesét.

Forrás: AFP/Mark Ralston

A szertartáson, amelyen csakis a zenész közeli csalágtagjai és barátai vettek részt, beszédet mondott a zenekar menedzsere, Todd Singerman, Mikkey Dee, a Motörhead dobosa, Dave Grohl a Foo Fightersből és a Guns ‘N’ Roses gitárosa, Slash is.

Végső búcsút vett tőle többek között a fia is, Paul Inder, aki egy hosszú turnéúthoz hasonlította édesapja távozását. A rajongókat a szervezők arra kérték, ne menjenek el a szertartásra, helyette egy videómegosztó portálon követhették nyomon az eseményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.