Szén-monoxid-mérgezés miatt került kórházba 3 ember Budapesten

Forrás: Thinkstock -
ember szén-monoxid mérgezés gyermek Budapest kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két felnőttet és egy gyermeket vittek kórházba a mentők szén-monoxid-mérgezés miatt vasárnap egy budapesti lakásból - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté az MTI-nek elmondta: a VII. kerületi Peterdy utcai lakáshoz riasztott tűzoltók magas szén-monoxid-koncentrációt mértek a lakásban.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A gázszolgáltató szakemberei lezárták azt a készüléket, amelyből a gáz szivároghatott.

Szén-monoxid-mérgezés: erre figyelj!

Minden télen több mint száz szén-monoxid-mérgezéses eset történik hazánkban, miközben pár ezer forintos ráfordítással megelőzhetők lennének a tragédiák. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Beperelték az ismert magyar humoristáthttp://www.life.hu/news/20160108-beperelte-az-ismert-magyar-humoristat-varga-ferenc-jozsefet-donaszy-magda-fia.htmlDonászy Magda költőnő fia beperelte Varga Ferenc Józsefet beperelte. Az ok: a humorista sokszor használta a néhai költőnő nevét a kabarétréfáiban. News--Ma adják át a Golden Globe-díjakathttp://www.life.hu/news/20160110-a-golden-globe-dijatado-gala-vasarnap-este-lesz-a-saul-fia-is-a-jeloltek-kozott-szerepel.htmlMagyar idő szerint ma éjjel adják át a Golden Globe-díjakat Los Angelesben, a legjobb idegen nyelvű filmek között a Saul fia című magyar alkotás is esélyes. News--Tragédia! Megtalálták a brit színésznő, és két gyermeke holttestét http://www.life.hu/news/20160108-sian-blake-es-gyermekei-holtestere-bukkantak-a-rendorok-gyilkossagi-ugyben-nyomoznak.htmlValószínű, hogy Sian Blake brit színésznő és két gyermeke földi maradványait találták meg a rendőrök, jelenleg a családfőt keresik. News--„Tudtam, hogy robbantani fog” – Így készült Charlotte Cosby meztelen szelfijehttp://www.life.hu/news/20160108-charlotte-cosby-a-geordie-show-valosagshow-sztarja-meztelen-szelfije-igy-keszult.htmlEgyetlen szelfivel sikerült felrobbantania az internetet a népszerű brit valóságshow-sztárnak, aki pucér alsótestét tette közszemlére Instagramján. Charlotte Cosby elárulta, mi vette rá a kedélyborzoló tettre. News--Bréking! Lagzi Lajcsi ellen lezárult a nyomozáshttp://www.life.hu/news/20160108-galambos-lajos-birtokan-talalt-tartaly-ugyeben-lezarult-a-nyomozas.htmlDecember elején kutatták át az előzetes letartóztatását töltő Galambos Lajos birtokát. Az ügyben most zárult le a nyomozás. News--Terrorban tartott egy egész boltot a kitartó cica - Fotó!http://www.life.hu/news/20160108-macska-tartott-rettegesben-egy-boltot-londonban-a-cica-mindig-visszater-foto.htmlA szőrgombóc már tavaly novemberben is okozott kellemetlenségeket az üzlet dolgozóinak, de akkor sikerült őt nagy nehezen kitessékelni. Pár napja azonban visszatért! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.