Utcát neveznek el Knézy Jenőről

Forrás: Fortepan -
Nagyvárad Knézy Jenő kommentátor emléktábla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ifjabb Knézy Jenő szerint a kommentátor emlékére Nagyváradon állítanak emléktáblát, ahol 1944-ben született.

A riporter fia és testvére, Knézy Beatrix a Mokkában beszéltek arról, mennyire hálásak Vujity Tvrtko kezdeményezéséért, hogy általa édesapjuk nevét a fiatalabb generáció is megismerheti, valamint a táblát látva az emlékezők is tiszteletüket tudják tenni Knézy nagyváradi szülőházánál - írja az Origo.

Forrás: Fortepan

Knézy évtizedeken át volt az MTV egyik ismert arca, Főként a labdajátékokkal forrt össze a neve, de közvetített többek közt jégkorongot, úszást, egy időben Forma-1-et is. Szállóigévé vált köszöntése volt a Jó estét, jó szurkolást!, amit ő maga talált ki, később le is védette. 1974-től 2002-ig valamennyi labdarúgó-világbajnokságon kint volt, 1976-tól az Európa-bajnokságokról is rendszeresen közvetített. Az 58 esztendős riporternél gyomorrákot diagnosztizáltak orvosai 2003 áprilisában. Betegségéről először a Nemzeti Sportban megjelent interjúban beszélt nyilvánosan. Két hónappal a betegség megállapítása után, 2003. június 17-én hunyt el.

Elhunyt Varga Sándor rádiós műsorvezető, szerkesztőhttp://www.life.hu/news/20160111-elhunyt-varga-sandor-radios-musorvezeto-szerkeszto.htmlTürelemmel viselt súlyos betegségét követően 54 éves korában, hétfőn elhunyt Varga Sándor, a Kossuth Rádió Krónika című hírműsorának szerkesztő-műsorvezetője - közölte a család. News--Erről beszél mindenki: így ijesztette meg Lady Gaga Leonardo DiCapriót a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/news/20160111-lady-gaga-enekesno-osszeutkozott-es-megijesztette-leonardo-dicapriot-a-golden-globe-on.htmlA Golden Globe-gála bővelkedett felejthetetlen pillanatokban, a világ azonban most csak egyet emleget közülük, de azt nagyon. Így lett a legjobb gif Leonardo DiCaprióból egyetlen perc alatt. News--Megint jönnek a nappali mínuszok: A hét második felétől tér vissza a nagy hideghttp://www.life.hu/news/20160111-megint-jonnek-a-nappali-minuszok-a-het-masodik-feletol-ter-vissza-a-nagy-hideg.htmlA következő napokban továbbra is főleg esőre kell készülni, a hét második felében azonban újra téliesre fordul az idő. Havazás és lehűlés várható, jövő vasárnap helyenként még nappal is csak mínusz 9 Celsius-fok lesz. A Normafát most vasárnap le kellett zárni.News--Boldog születésnapot, Rod Stewart! 71 éves lett a zenelegendahttp://www.life.hu/news/20160110-rod-stewart-enekes-71-eves-lett.htmlJanuár 10-én ünnepli 71. születésnapját a világhírű brit énekes. News--Terrorban tartott egy egész boltot a kitartó cica - Fotó!http://www.life.hu/news/20160108-macska-tartott-rettegesben-egy-boltot-londonban-a-cica-mindig-visszater-foto.htmlA szőrgombóc már tavaly novemberben is okozott kellemetlenségeket az üzlet dolgozóinak, de akkor sikerült őt nagy nehezen kitessékelni. Pár napja azonban visszatért! News--Élete utolsó pillanatáig jótékonykodott az eltorzult arcú nőhttp://www.life.hu/news/20160108-helen-butchart-rak-kovetkezteben-veszitette-el-arcat-es-elete-utolso-pillanataig-jotekonykodott.htmlHelen Butchartot a rák egyik igen agresszív fajtája támadta meg, amelynek következtében a fél arcát elveszítette. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.