Kirabolta a zöldségest, majd elaludt a helyszínen

Forrás: AFP -
rendőrség alkohol rablás zöldséges
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves fiatalember még a rendőrök kiérkezésekor sem volt olyan állapotban, hogy kihallgassák. A bolt tulajdonosa már úgy talált rá, hogy megivott jó pár liternyi alkoholt. 

V. Tamásra vasárnap reggel bukkantak a tatabányai zöldséges padlóján. A betörő nem a szeszes ital miatt ment be éjszaka, de a csábítás akkora volt számára, hogy nem bírt ellenállni. Miután a kórházban ellátták és kihallgatható állapotba került, a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként beszéltek vele - írja a police.hu.

Illusztráció Forrás: AFP

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy az italozást már előző nap elkezdte otthonában és azt folytatta az üzletben, ahol tetten érték őt.

David Bowie helyett David Cameron brit miniszterelnök halálhírét jelentette be egy rádióshttp://www.life.hu/news/20160111-david-bowie-helyett-david-cameron-brit-miniszterelnok-halalhiret-jelentette-be-egy-radios.htmlAnnál nagyobbat nem is lehetne bakizni, mint ami egy brit rádiósnak sikerült: David Bowie popsztár halála helyett David Cameron brit miniszterelnök halálhírét jelentette be a műsorvezető. News--Sean Penn buktatta le a szökésben lévő drogbáróthttp://www.life.hu/news/20160110-sean-penn-szinesz-interjuja-buktatta-le-a-vilaghiru-drogbarot-joaquin-guzmant.htmlSean Penn Oscar-díjas színész titokban készítette azt az interjút a rettegett drobbáróval, Joaquím Guzmánnal, amely által a hatóságok megtalálták, és elfogták a tavaly megszökött bűnözőt. News--Liam Neeson elhunyt feleségéről beszélt - Szívszorító!http://www.life.hu/news/20160110-liam-neeson-elhunyt-felesegerol-beszelt.html2009-ben halt meg Natasha Richardson, Liam Neeson felesége. A színesz egy rádióműsorban emlékezett szerelmére. NewsAFPBoldog születésnapot, Rod Stewart! 71 éves lett a zenelegendahttp://www.life.hu/news/20160110-rod-stewart-enekes-71-eves-lett.htmlJanuár 10-én ünnepli 71. születésnapját a világhírű brit énekes. News--Terrorban tartott egy egész boltot a kitartó cica - Fotó!http://www.life.hu/news/20160108-macska-tartott-rettegesben-egy-boltot-londonban-a-cica-mindig-visszater-foto.htmlA szőrgombóc már tavaly novemberben is okozott kellemetlenségeket az üzlet dolgozóinak, de akkor sikerült őt nagy nehezen kitessékelni. Pár napja azonban visszatért! News--„Tudtam, hogy robbantani fog” – Így készült Charlotte Cosby meztelen szelfijehttp://www.life.hu/news/20160108-charlotte-cosby-a-geordie-show-valosagshow-sztarja-meztelen-szelfije-igy-keszult.htmlEgyetlen szelfivel sikerült felrobbantania az internetet a népszerű brit valóságshow-sztárnak, aki pucér alsótestét tette közszemlére Instagramján. Charlotte Cosby elárulta, mi vette rá a kedélyborzoló tettre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.