Elképesztő! Összeházasodott egy 62 éves nő és egy 9 éves kisfiú

Forrás: NORTHFOTO/Dimakatso Modipa / Barcroft Media/Dimakatso Modipa / Barcroft Medi -
kiskorú házasság ceremónia Afrika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eset még 2013-ban történt Afrikában, de csak most hozták nyilvánosságra. A nő öt gyereke és férje is örült a frigynek. 

Sanele még csak kilenc éves volt, amikor házasemberré vált. Felesége, a hatvankét éves Helen ugyanakkor már férjnél volt, amikor megköttetett a frigy. A ceremóniára Ximhungweben került sor, ahol száz vendég vett részt az eseményen - írja a Bunte.

Forrás: NORTHFOTO/Dimakatso Modipa / Barcroft Media/Dimakatso Modipa / Barcroft Medi

A lap úgy tudja, hogy a fiú azért ment bele a dologba, mert egy haldokló szerette kérte meg őt rá. A hírek szerint a nő férje nem ellenezte a dolgot, sőt, boldog volt a házasság hallatán, mely nem hivatalosan köttetett, és az esemény után mindketten visszatértek a családjukhoz.

Tinderezők, figyelem! Kiszivárgott a program titka http://www.life.hu/news/20160112-pontoz-minket-a-tinder-egymashoz-rendeli-az-embereket-a-nepszeru-tarskereso.htmlA társkereső titokban rangsorolja a felhasználókat, attól függően, hogy mennyire kívánatos egy ember fotója. A hírek szerint nem véletlen, hogy kit dob fel nekünk az oldal. News--Meghalt a Disney Channel sztárja, Michael Galeota http://www.life.hu/news/20160112-michael-galeota-elhunyt-a-disney-channel-sztarjat-holtan-talaltak-az-otthonaban.htmlA 31 színész a csatorna Jersey című sorozatában játszott korábban, más szériák mellett. NewsOrigoMeghalt a legendás énekes, David Bowiehttp://www.life.hu/news/20160111-david-bowie-meghalt.htmlTitokban küzdött a rákkal 18 hónapig, majd 69 éves korában meghalt a világhírű énekes. News--Internetsztár lett a 3 éves kislány, akit öregre sminkelt a nagynénjehttp://www.life.hu/news/20160108-internesztar-lett-a-3-eves-roey-3-eves-akit-oregre-sminkelte-a-nagynenje.htmlSamantha szerint unokahúga akkor kapott kedvet egy kis arcfestékhez, amikor ő éppen szempillaspirálozott. A fiatal lány nem akárhogy teljesítette a kis Roey kérését. NewsOrigoSean Penn buktatta le a szökésben lévő drogbáróthttp://www.life.hu/news/20160110-sean-penn-szinesz-interjuja-buktatta-le-a-vilaghiru-drogbarot-joaquin-guzmant.htmlSean Penn Oscar-díjas színész titokban készítette azt az interjút a rettegett drobbáróval, Joaquím Guzmánnal, amely által a hatóságok megtalálták, és elfogták a tavaly megszökött bűnözőt. News--Hosszú Katinka nem lesz ott az Év sportolója-gálánhttp://www.life.hu/news/20160112-hosszu-katinka-uszono-nem-lesz-ott-az-ev-sportoloja-galan.htmlAz Iron Lady nem lesz ott a Nemzeti Színházban, ahol 2015 legjobb sportolóit és edzőit díjazzak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.