Sokkoló adat! Hetvenöten fagytak meg január 10-ig Magyarországon

Forrás: MTI/Varga György -
hideg szabadtér áldozat lakás fagyhalál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napok zord időjárási körülményei miatt két hét alatt csaknem megduplázódott, negyvenről 75-re emelkedett a fagyhalál áldozatainak száma.

A 75 áldozat közül 38-an fűtetlen otthonukban fagytak meg, 30-an közterületen, a szabad ég alatt, heten pedig kórházba szállításuk közben, illetve odaérkezésük után, mert már nem tudtak segíteni rajtuk – írja a Magyar Szociális Fórum.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Varga György

Csak az óév utolsó napjaitól január 10-ig 35-en fagytak meg, húszan közülük fűtetlen otthonukban hűltek ki. A 35 áldozat közül heten nők voltak, a legfiatalabb 45, a legidősebb pedig 80 éves volt.

Meghalt a Disney Channel sztárja, Michael Galeota http://www.life.hu/news/20160112-michael-galeota-elhunyt-a-disney-channel-sztarjat-holtan-talaltak-az-otthonaban.htmlA 31 színész a csatorna Jersey című sorozatában játszott korábban, más szériák mellett. NewsOrigoMostantól később érkezik az állami szférában dolgozók fizetésehttp://www.life.hu/news/20160111-csusznak-a-fizetesek-keszulj-fel-kesobb-fogod-most-mar-megkapni-a-beredet.htmlSikerült rendezni a bérekkel kapcsolatos korábban felmerült panaszokat, ugyanakkor továbbra is folyamatosan lehet jelezni az esetleges problémákat, mondta Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke. News--Kirabolta a zöldségest, majd elaludt a helyszínen http://www.life.hu/news/20160111-leitta-magat-majd-elaludt-a-zoldsegesnel-egy-betoro-a-rendorok-kaptak-el-a-helyszinen.htmlA 20 éves fiatalember még a rendőrök kiérkezésekor sem volt olyan állapotban, hogy kihallgassák. A bolt tulajdonosa már úgy talált rá, hogy megivott jó pár liternyi alkoholt. NewsDavid Bowie helyett David Cameron brit miniszterelnök halálhírét jelentette be egy rádióshttp://www.life.hu/news/20160111-david-bowie-helyett-david-cameron-brit-miniszterelnok-halalhiret-jelentette-be-egy-radios.htmlAnnál nagyobbat nem is lehetne bakizni, mint ami egy brit rádiósnak sikerült: David Bowie popsztár halála helyett David Cameron brit miniszterelnök halálhírét jelentette be a műsorvezető. News--Utcát neveznek el Knézy Jenőrőlhttp://www.life.hu/news/20160111-knezy-jeno-emlekere-nagyvaradon-allitanak-emlektablat-ahol-szuletett-fia-halas-a-dologert.htmlIfjabb Knézy Jenő szerint a kommentátor emlékére Nagyváradon állítanak emléktáblát, ahol 1944-ben született. NewsOrigoFeledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/news/20160111-feledhetetlen-pillanatok-a-73-golden-globe-galan.htmlFilmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – mutatjuk is a gála legjobb pillanatait! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.