Hétvégén beköszönt az igazi tél: Fagyos napok következnek!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/ATAMANENKO EVGENY/ -
hideg havazás időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az elmúlt napokban szép, szinte kora tavaszias időjárásnak örülhettünk, a hét vége felé sajnos visszatérnek a didergős hétköznapok.  

Pénteken már érdemes felvenni a harisnyát, ha elindulsz otthonról: napközben a maximum hőmérséklet 2 fok körül alakul, és a szél is megerősödik. Szombat on a reggeli órákban erősen felhős lesz az ég, és kisebb havazás, hószállingózás is kialakul. Később csökken a felhőzet és kisüt a nap. Viharossá fokozódik az északnyugati szél, folytatódik a hidegbetörés. A maximumok már csak +1 fok körül alakulhatnak - írja a Köpönyeg.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/ATAMANENKO EVGENY/

Vasárnap derűs idő valószínű. A néha megnövekvő felhőzetből elvétve alakul ki hózápor. Friss, tiszta, és fagyos idő lesz: reggel -10 és -5, délután -5 és 0 fok között várható a hőmérséklet.

Döntött az úszószövetség a Hosszú Katinka-ügyben http://www.life.hu/news/20160113-hosszu-katinka-engedelyt-kapott-hogy-indulhasson-a-versenyen-gyarfas-tamas-kozlemenye.htmlA Magyar Úszószövetség megadja Hosszú Katinkának a versenyengedélyt az austini úszóversenyre. News--Eltűnt maláj gép: szándékosan zuhant le a pilóta?http://www.life.hu/news/20160113-szandekosan-zuhant-le-a-pilota-a-2014-marciusaban-eltunt-malaj-repulogepet.htmlJohn Cox repülőbiztonsági szakértő szerint sem terrortámadás, sem más egyéb eset sem történt a gépen, vélekedése szerint készakarva zuhant le 2014 márciusában a Kuala Lumpurból Pekingbe tartó maláj utasszállító. News--Elképesztő! Összeházasodott egy 62 éves nő és egy 9 éves kisfiú http://www.life.hu/news/20160112-egy-kisfiu-es-egy-hatvanket-eves-no-hazassaga-elkepeszto-foto-a-parrol.htmlAz eset még 2013-ban történt Afrikában, de csak most hozták nyilvánosságra. A nő öt gyereke és férje is örült a frigynek. News--Ferenc pápa: "Minden ember bűnös, még a pápák is!" http://www.life.hu/news/20160112-ferenc-papa-szerint-minden-embernek-kell-isten-irgalma-bunosek-meg-a-papak-is.htmlA vallási vezető a legújabb interjúkötetében arról beszélt, hogy mélyen elítéli a korrupciót, és mindenkinek szüksége van Isten irgalmára. Az egyházfő a tőle megszokott őszinteséggel beszél önmagáról, az egyházáról és a világról. News--Meghalt a Disney Channel sztárja, Michael Galeota http://www.life.hu/news/20160112-michael-galeota-elhunyt-a-disney-channel-sztarjat-holtan-talaltak-az-otthonaban.htmlA 31 színész a csatorna Jersey című sorozatában játszott korábban, más szériák mellett. NewsOrigoDavid Bowie helyett David Cameron brit miniszterelnök halálhírét jelentette be egy rádióshttp://www.life.hu/news/20160111-david-bowie-helyett-david-cameron-brit-miniszterelnok-halalhiret-jelentette-be-egy-radios.htmlAnnál nagyobbat nem is lehetne bakizni, mint ami egy brit rádiósnak sikerült: David Bowie popsztár halála helyett David Cameron brit miniszterelnök halálhírét jelentette be a műsorvezető. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.