Párja kezei között halt meg az anyakenguru – Szívszorító fotó!

Forrás: Evan Switzer -
halál kenguru gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható pillanatot sikerült elkapnia egy fotósnak Ausztráliában. A képek már az egész világot bejárták.

Családja körében, párja karjai között halt meg az anyakenguru, amit sikerült megörökítenie egy fotósnak. A gyász és a veszteség az állatvilágban is hasonlóan működik, mint az embereknél – mondta Evan Switzer, aki azt is látta, ahogy párja hiába próbálja felemelni a már halott testet.

Forrás: Evan Switzer
Forrás: Evan Switzer
Hétvégén beköszönt az igazi tél: Fagyos napok következnek! http://www.life.hu/news/20160113-hetvegi-idojaras-didergos-napok-varnak-rank-visszater-a-teli-hideg.htmlBár az elmúlt napokban szép, szinte kora tavaszias időjárásnak örülhettünk, a hét vége felé sajnos visszatérnek a didergős hétköznapok. News--Döntött az úszószövetség a Hosszú Katinka-ügyben http://www.life.hu/news/20160113-hosszu-katinka-engedelyt-kapott-hogy-indulhasson-a-versenyen-gyarfas-tamas-kozlemenye.htmlA Magyar Úszószövetség megadja Hosszú Katinkának a versenyengedélyt az austini úszóversenyre. News--Saját zsírjából készült szappannal alázta meg exét a kínai lányhttp://www.life.hu/news/20160113-egy-kinai-lany-zsirleszivas-utan-a-sajat-zsirjabol-keszult-szappannal-alazta-meg-exbaratjat.htmlMeglehetősen bizarr módon vágott vissza az őt kövérnek nevező exbarátjának egy Hsziaohsziao nevű lány. NewsOrigoEltűnt maláj gép: szándékosan zuhant le a pilóta?http://www.life.hu/news/20160113-szandekosan-zuhant-le-a-pilota-a-2014-marciusaban-eltunt-malaj-repulogepet.htmlJohn Cox repülőbiztonsági szakértő szerint sem terrortámadás, sem más egyéb eset sem történt a gépen, vélekedése szerint készakarva zuhant le 2014 márciusában a Kuala Lumpurból Pekingbe tartó maláj utasszállító. News--Összevesztek a hazai gyerektévék - Üzengetés kezdődötthttp://www.life.hu/news/20160112-osszevesztek-a-hazai-gyerektevek.htmlA Minimax bejelentette, hogy 2015 legnézettebb gyerekcsatornája lett, de a Nickelodeon szerint ez nem így van.NewsOrigoElképesztő! Összeházasodott egy 62 éves nő és egy 9 éves kisfiú http://www.life.hu/news/20160112-egy-kisfiu-es-egy-hatvanket-eves-no-hazassaga-elkepeszto-foto-a-parrol.htmlAz eset még 2013-ban történt Afrikában, de csak most hozták nyilvánosságra. A nő öt gyereke és férje is örült a frigynek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.