Elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok súlyemelő, Leonyid Zsabotyinszkij

Forrás: Thinkstock -
halott súlyemelő meghalt Leonyid Zsabotyinszkij
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Leonyid Zsabotyinszkij súlyemelő, aki szovjet színekben két olimpiai bajnoki címet is szerzett nehézsúlyban.

Az ukrán nemzetiségű sportember - az ukrán sportági szövetség bejelentése szerint - hosszú betegség után, 77 éves korában hunyt el szerda éjjel.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A több világcsúcsot is felállító Zsabotyinszkij 1964-ben Tokióban, majd 1968-ban Mexivárosban érdemelt ki ötkarikás aranyérmet a szovjet válogatott tagjaként.

Világrekord! Elvitték a 460 milliárdos lottónyereményt http://www.life.hu/news/20160114-elvittek-a-vilag-legmagasabb-lottonyeremenyet-1-59-milliard-dollart.htmlA lottótörténelem legnagyobb nyereményét vitték el a minap. A Reuters információi szerint a győztes, 460 milliárd forintot hozó szelvényt Los Angeles közelében, Chino Hillben adták fel. NewsThinkstockVeszélyes a Balaton jegehttp://www.life.hu/news/20160107-veszelyes-es-vekony-a-balaton-jege.htmlA partról nézve viszonylag összefüggő jégtakaró alakult ki a Balatonon csütörtök reggelre, de a legtöbb helyen mindössze 2-4 centiméter vastag a jégréteg, ráadásul hó takarja, így egyelőre életveszélyes rámenni - közölte Horváth László, a Balatoni Vízirendészeti kapitányság vezetője. News--Élőben fogják közvetíteni Lemmy Kilmister szombati temetéséthttp://www.life.hu/news/20160106-eloben-fogjak-kozvetiteni-lemmy-kilmister-szombati-temeteset.htmlSzombat délután egy hollywoodi temetőben helyezik majd örök nyugalomra a rocklegendát. A szertartást pedig élőben közvetítik majd a Youtube-on. News--Gyerekpornó birtoklása miatt tartóztatták le a Glee színészét, Mark Sallingothttp://www.life.hu/news/20151230-mark-sallingot-a-glee-szineszet-gyerekporno-birtoklasa-miatt-tartoztattak-le.htmlLetartóztatták a Glee - Sztárok leszünk című sorozat színészét, mert állítólag gyerekpornót tartott otthonában. NewsOrigoEmbertelen körülmények! Ketrecekbe zárva raboskodnak El Salvador elítéltjeihttp://www.life.hu/news/20151220-giles-clarke-fotosorozata-el-salvador-bortoneinek-embertelen-korulmenyeirol.htmlSokkoló képanyag jelent meg egy el savadori börtönről, melyben az elítélteket ketrecekbe szorítva, szó szerint az állatokhoz hasonló módon tartják fogva. A brit fotográfus, Giles Clarke munkája az egész világot megrázta. NewsOrigoElhunyt a Harry Potter sztárja, Alan Rickman http://www.life.hu/news/20160114-meghalt-alan-rickman-a-harry-potter-sztarja-rakban-hunyt-el-gyaszol-hollywood.htmlElképesztő tragédia rázta meg a világot a mai napon. 69 éves korában elhunyt a nagyszerű Golden Globe-díjas brit színész, akit a legtöbben Piton professzorként ismerhettek meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.