Elképesztő! Fegyvernek hitték a férfi péniszét

Forrás: Thinkstock -
pénisz fegyver motozás rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy irodaházban randalírozó férfihoz siettek ki a rend őrei. A motozásnál viszont nem olyan fegyverre bukkantak, mint amilyenre számítottak. 

Az ismeretlen férfi egy irodaház csendjét zavarta meg őrült viselkedésével. Félmeztelenre vetkőzött a recepciónál, majd a csupasz fenekét is megvillantotta az ott dolgozóknak. A kiérkező rendőrök elfogták a rendbontót, és természetesen meg is motozták a férfit - számolt be az esetről a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock

A biztos úr alaposan átvizsgálta a férfit, és a bal nadrágzsebénél gyanús tárgyra bukkant. A biztonság kedvéért többször is megragadta a halálos fegyvernek hitt tárgyat, ami valójában a férfi pénisze volt. A feltöltött videón látható, hogy a rendőr csak későn jött rá, mit is fogdos valójában, de amint ráeszmélt kissé megilletődötten elrántotta a kezét.

View post on imgur.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.