Közel 8 méter hosszú a világ egyik leghosszabb autója

Forrás: Northfoto -
Indonézia hosszúság autó Volkswagen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy indonéz férfi és csapata egy év alatt készítették el a járműcsodát, amelyet végül körülbelül 4 millió forintnak megfelelő összegért vásárolt meg új tulajdonosa.

7,6 méter hosszú és 165 centiméter széles lett a világ egyik leghosszabbjának kikiáltott autója, amelyet két Volkswagen kombiból készített el Wahyu Pamungkas és csapata.

Forrás: Northfoto

A 30 éves indonéz férfi egy év alatt szerelte össze a nem mindennapi járgányt, amely 400 millió indonéz rúpiába, vagyis körülbelül 8 millió forintnak megfelelő összegbe került. Az autócsodát egy ausztrál férfi vásárolta meg 225 millió indonéz rúpiáért, vagyis körülbelül 4 millió forintért.

Buddha-szobrot csinálnak a mumifikálódott szerzetesbőlhttp://www.life.hu/news/20160114-buddha-szobrot-csinalnak-a-mumifikalodott-94-eves-koraban-elhunyt-szerzetesbol.htmlA 94 éves korában elhunyt szerzetesre tökéletes állapotban találtak rá három és fél évvel a halála után. News--Letartóztatták a Backstreet Boys sztárját, Nick Carterthttp://www.life.hu/news/20160115-nick-carter-a-backsreet-boys-enekeset-kocsmai-verekedes-miatt-letartoztattak.htmlA tinilányok egykori bálványa kocsmai verekedésbe keveredett egy floridai bárban, ahol a hírek szerint fojtogatta az egyik kidobót. News--Elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok súlyemelő, Leonyid Zsabotyinszkijhttp://www.life.hu/news/20160114-meghalt-leonyid-zsabotyinszkij-ketszeres-olimpiai-bajnok-sulyemelo.htmlMeghalt Leonyid Zsabotyinszkij súlyemelő, aki szovjet színekben két olimpiai bajnoki címet is szerzett nehézsúlyban. NewsThinkstockCirkuszba vitte a hajléktalanokat Ferenc pápahttp://www.life.hu/news/20160115-ferenc-papa-cirkuszba-vitte-a-hajlektalanokat.htmlCirkuszba hívott meg 2000 hajléktalant Ferenc pápa. A római Rony Roller cirkusz teljes nézőterét lefoglalták a fedél nélküliek számára a csütörtök délutáni előadásra. News--Gyász! Meghalt Céline Dion férjehttp://www.life.hu/news/20160115-celine-dion-ferje-rene-angelil-73-eves-koraban-elhunyt.htmlAz énekesnő Facebook-oldalán tette közzé a hírt: férje elvesztette a harcot a rákkal szemben. René Angelil 73 éves volt. News--Győzike apja hazahozatja Skóciából Gáspár Dávid holttestéthttp://www.life.hu/news/20160115-gyozike-apja-hozatja-haza-a-20-eves-gaspar-david-holttestet.htmlTragikus autóbalesetben életét vesztette Gáspár Dávid Skóciában. A húszéves fiú holttestét az idősebb Gáspár Győző segít hazahozatni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.