Lebilincselő fotók a táncosok és a természet összhangjáról

Forrás: Bertil Nilsson -
fotó természet táncosok összhang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bertil Nilsson svéd fényképész hihetetlen tehetséggel örökíti meg azt a pillanatot, amikor az előadóművészek és a természet a legnagyobb harmóniában vannak.

Nem először dolgozik már együtt táncosokkal Bertil Nilsson fotós és filmes. Korábban építészeti környezetbe helyezte a tökéletes testű előadóművészeket, most pedig a természetben csodálhatjuk lenyűgöző mozdulataikat és feszülő izmaikat. Nilsson Naturally címet viselő sorozata tavaly novemberben, egy limitált kiadású albumban jelent meg.

Forrás: Bertil Nilsson

Forrás: Bertil Nilsson

Forrás: Bertil Nilsson

Még Ferenc pápa is imádkozik Michael Schumacherért http://www.life.hu/news/20160115-ferenc-papa-michael-schumacherert-imadkozik-az-egyhazfohoz-nagyon-kozel-allt-a-sportolo.htmlAz FIA küldöttsége, élén az elnök Jean Todttal, csütörtökön vatikáni audiencián járt, ahol találkozott a keresztény egyház fejével, és arra kérte őt, hogy imádkozzon a sportolóért. NewsAFPOptikai csalódás, vagy rossz vicc? Ez a fotó kavarta fel a netethttp://www.life.hu/news/20160115-fenek-vagy-optikai-csalodas-vicces-kepen-nevet-az-egesz-internet-foto.htmlTegnap tűnt fel egy külföldi internetes portálon egy fénykép, ami láttán elsőre nagyot nevettünk. A fotón egy nagypapa látható az unokájával, viszont ha hosszan nézzük, egy teljesen más alak is kibontakozik. NewsThinkstockNyolcvan éve nem látott hurrikán alakult ki az Atlanti-óceán feletthttp://www.life.hu/news/20160115-nyolcvan-eve-nem-latott-hurrikan-alakult-ki-az-atlanti-ocean-felett.htmlNyolcvan éve nem volt példa hasonló időjárási jelenségre, mint ami most alakult ki az Atlanti-óceán felett. Januárban utoljára 1938-ban volt hurrikán. News--Közel 8 méter hosszú a világ egyik leghosszabb autójahttp://www.life.hu/news/20160115-a-vilag-egyik-leghosszabb-autoja-kozel-8-meter-hosszu.htmlEgy indonéz férfi és csapata egy év alatt készítették el a járműcsodát, amelyet végül körülbelül 4 millió forintnak megfelelő összegért vásárolt meg új tulajdonosa. News--Gyönyörű fejhennákkal adja vissza a kemoterápián átesett nők önbecsülését egy művészhttp://www.life.hu/news/20160115-hollie-urbauer-gyonyoru-fejhennakkal-adja-vissza-a-halalos-betegseggel-kuzdo-nok-onbecsuleset.htmlHollie Urbauer szabadidejében súlyos betegséggel küzdő nőknek igyekszik segíteni a maga módszerével – mindezt teljesen ingyen. NewsOrigoLetartóztatták a Backstreet Boys sztárját, Nick Carterthttp://www.life.hu/news/20160115-nick-carter-a-backsreet-boys-enekeset-kocsmai-verekedes-miatt-letartoztattak.htmlA tinilányok egykori bálványa kocsmai verekedésbe keveredett egy floridai bárban, ahol a hírek szerint fojtogatta az egyik kidobót. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.