Anglia legnagyobb bulijával készülnek megünnepelni Erzsébet királynő születésnapját

Forrás: AFP/John Stillwell -
buli ebéd Erzsébet királynő utca II. Erzsébet brit királynő Vilmos herceg Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Anglia soha látott még akkora ünnepséget, amellyel a brit uralkodónő 90. születésnapját készülnek megünnepelni.

Eddig 10 ezren csatlakoztak ahhoz a jótékonysági ebédhez, amellyel Erzsébet királynő 90. születésnapját fogják megünnepelni - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Leon Neal

Maga a királynő a hírek szerint már izgatottan várja a nyáron megrendezésre kerülő eseményt, ahol az uralkodónő jótékonysági szervezeteknél folytatott munkája előtt tisztelegnek majd: a lap számításai szerint úgy nagyjából 600 szervezet védnökeként ténykedik és ténykedett a királynő. Úgy tudni, hogy Erzsébet férje, Fülöp edinburgh-i herceg, illetve unokái, Vilmos herceg és öccse, Harry is csatlakozni fog a nagyszabású ünnepséghez.

Szörnyű halált halt egy 3 éves kislány Kínában - Videó!http://www.life.hu/news/20160114-mozgolepcso-okozta-egy-haromeves-kislany-halalat-kinaban-tragedia-video.htmlBár nagyon sok hasonló baleset történt az elmúlt hónapokban, most újból egy kisgyermeket életét ontotta ki egy mozgólépcső. News--Lagzi Lajcsi: Nem leszek öngyilkoshttp://www.life.hu/news/20160115-galambos-lajos-soha-nem-tervezett-ongyilkossagot.htmlKicsit több, mint egy hét múlva kiderül, hogy meghosszabbítják-e Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A zenész a börtönből üzent ügyvédjével. News--Buddha-szobrot csinálnak a mumifikálódott szerzetesbőlhttp://www.life.hu/news/20160114-buddha-szobrot-csinalnak-a-mumifikalodott-94-eves-koraban-elhunyt-szerzetesbol.htmlA 94 éves korában elhunyt szerzetesre tökéletes állapotban találtak rá három és fél évvel a halála után. News--Hosszú Katinka és Cseh Laci lett az év sportolójahttp://www.life.hu/news/20160115-hosszu-katinka-es-cseh-laci-lett-az-ev-sportoloja.htmlHosszú Katinka és Cseh László lett 2015 legjobb női és férfi sportolója a Magyar Sportújságírók Szövetsége tagjainak szavazatai alapján - írja az Origo. NewsAFPElhunyt a kétszeres olimpiai bajnok súlyemelő, Leonyid Zsabotyinszkijhttp://www.life.hu/news/20160114-meghalt-leonyid-zsabotyinszkij-ketszeres-olimpiai-bajnok-sulyemelo.htmlMeghalt Leonyid Zsabotyinszkij súlyemelő, aki szovjet színekben két olimpiai bajnoki címet is szerzett nehézsúlyban. NewsThinkstockElhunyt a Harry Potter sztárja, Alan Rickman http://www.life.hu/news/20160114-meghalt-alan-rickman-a-harry-potter-sztarja-rakban-hunyt-el-gyaszol-hollywood.htmlElképesztő tragédia rázta meg a világot a mai napon. 69 éves korában elhunyt a nagyszerű Golden Globe-díjas brit színész, akit a legtöbben Piton professzorként ismerhettek meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.