Cirkuszba vitte a hajléktalanokat Ferenc pápa

Forrás: AFP/Eric Thayer -
cirkusz hajléktalan Ferenc pápa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cirkuszba hívott meg 2000 hajléktalant Ferenc pápa. A római Rony Roller cirkusz teljes nézőterét lefoglalták a fedél nélküliek számára a csütörtök délutáni előadásra.

Az előadást azok a cirkuszművészek ajánlották fel, akiket nemrég fogadott általános kihallgatáson Ferenc pápa. Az előadásra érkező hajléktalanok egészségügyi vizsgálatot, illetve ellátást is kérhetnek a cirkusz mellett felállított mozgó orvosi rendelőkben.

Forrás: AFP/Eric Thayer

A katolikus egyházfő korábban koncertre és a Sixtus-kápolna megtekintésre is meghívta a Vatikánba a Szentszék környékén élő hajléktalanokat. Zuhanyozót és fodrászatot is nyitottak nekik a Vatikán árkádjai alatt, hálózsákokat és turisták által elhagyott esernyőket osztottak szét közöttük.

Gyász! Meghalt Céline Dion férjehttp://www.life.hu/news/20160115-celine-dion-ferje-rene-angelil-73-eves-koraban-elhunyt.htmlAz énekesnő Facebook-oldalán tette közzé a hírt: férje elvesztette a harcot a rákkal szemben. René Angelil 73 éves volt. News--A Harry Potter sztárjai így gyászolják Alan Rickmanthttp://www.life.hu/news/20160114-harry-potter-sztarjai-gyaszoljak-alan-rickmant-a-kozossegi-oldalakon.htmlA Piton professzorként híressé vált színész halála az egész világot lesújtotta. Kollégái és barátai mind kifejezték fájdalmukat és tiszteletüket a közösségi oldalakon. News--Buddha-szobrot csinálnak a mumifikálódott szerzetesbőlhttp://www.life.hu/news/20160114-buddha-szobrot-csinalnak-a-mumifikalodott-94-eves-koraban-elhunyt-szerzetesbol.htmlA 94 éves korában elhunyt szerzetesre tökéletes állapotban találtak rá három és fél évvel a halála után. News--Szörnyű halált halt egy 3 éves kislány Kínában - Videó!http://www.life.hu/news/20160114-mozgolepcso-okozta-egy-haromeves-kislany-halalat-kinaban-tragedia-video.htmlBár nagyon sok hasonló baleset történt az elmúlt hónapokban, most újból egy kisgyermeket életét ontotta ki egy mozgólépcső. News--Az MTVA tagadja, hogy eltüntették volna Jakupcsek Gabriella képeithttp://www.life.hu/news/20160114-jakupcsek-gabriella-fotoit-eltuntette-a-kozteve.htmlA köztévé menesztett műsorvezetőjéről jelenleg nem találni fotót a mediaklikk.hu oldalon. News--Elhunyt a Harry Potter sztárja, Alan Rickman http://www.life.hu/news/20160114-meghalt-alan-rickman-a-harry-potter-sztarja-rakban-hunyt-el-gyaszol-hollywood.htmlElképesztő tragédia rázta meg a világot a mai napon. 69 éves korában elhunyt a nagyszerű Golden Globe-díjas brit színész, akit a legtöbben Piton professzorként ismerhettek meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.